nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: veszélyes helyzetben Alekoszék

Alekoszékat a biztonsági stábnak kellett kimenekíteni az Ázsia Expressz forgatásán

Szerencsére az ijedtségen túl semmi baj nem történt.

Le kellett állítani az Ázsia Expressz forgatását a versenyzők biztonsága érdekében az esti szálláskeresésnél, ugyanis ki kellett menekítenie Alekoszékat a biztonsági stábnak, mivel veszélyes helyzetbe keveredtek – írja a Bors

Alekosz,

Alekosz és barátnője, Varsányi Réka – Fotó: Sajtószoba

„Egy kedvesnek tűnő hölgyet kértünk meg, hogy fogadjon be minket. Ő azt mondta, hogy telefonálnia kell a férjének, mert anélkül nem engedhet be senkit. (…) Már eltelt legalább fél óra, és még mindig ott ácsorogtunk a ház előtt. (…) Hirtelen 4-5 autónyi fegyveres rendőr fogott közre minket és a stábunkat is – mesélte a bulvárlapnak Alekosz párja, Varsányi Réka. – Kezem-lábam remegett, rettenetesen féltem” – vallotta be. Elmondása szerint Alekosz ekkor gyorsan beültette őt a szerkesztőkkel a stáb autójába, azt magukra zárták és ott várakoztak. Végül megoldódott a feszült helyzet és távozhatott a helyszínről a magyar stáb.

Alekoszék mellett még Kecskés Enikő és Kafi Rea Milla, illetve Pető Brúnó és Kempf Zozó párosa is hasonlóan veszélyes helyzetbe került, ezért mindnyájukat a forgatás folytatásáig egy biztonságos hotelban szállásolták el, amihez hasonló esetre az elmúlt három évadban nem volt példa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top