nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka újra szerelmes

Úgy tűnik, rátalált a szerelem Alekosz exére, Varsányi Rékára

Már túl van a reality-sztáron.

Titokzatos férfi rabolta el Varsányi Réka szívét. Alekosz exe egy sokatmondó fotóval tudatta, hogy valakivel komolyabbra fordulhatott a kapcsolata. Boldog, közös képet posztolt az illetővel – szúrta ki a Blikk Varsányi Réka közösségi oldalán. Igaz, csupán a férfi karja látszik a fotón, a reality-sztár exe viszont ragyog boldogságtól.

Varsányi Réka,

Varsányi Réka már lezárta az Alekosszal való kapcsolatát – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó, 2024.02.28.-i adás

A kétgyermekes édesanyára úgy tűnik, újból rátalált a szerelem. Az Instagram-oldalán közzétett sejtelmes fotón éppen egy férfi nyújt neki egy csésze kávét, az Ázsia Expressz sztárja pedig egy fából készült szívecskét mutat neki.

Varsányi Réka amúgy már február elején arról beszélt, hogy nyitott egy új szerelemre, és az Alekosszal való románcra – amitől annak idején nagy szerelmet is várt – most már csak egy rossz emlékként tekint vissza.

Amúgy időközben Alekosz is új párra lelt, épp a minap mutatta meg a közösségi oldalán az új barátnőjét, mégpedig az alábbi felvezetéssel: “Tulajdonos: Nagy Alekosz“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top