nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka változása

Elképesztő! Kivirágzott Varsányi Réka, miután szakított Alekosszal

Réka mögött rögös és küzdelmes út áll. Az egyedülálló édesanya viszont annyi önbizalomra tett szert az elmúlt évben, ami erőt adott neki a változáshoz, mi pedig csak ámulunk, mennyire ragyog most.

Varsányi Rékát tavaly az Ázsia Expressz 4. évadában ismerte meg az ország, mint Alekosz párját. Habár az egykori ValóVilág-győztes többször hangsúlyozta, köztük szó sincs szerelemről, csupán barátság extrákról, az édesanya akkor teljesen másként tekintett párjára.

Varsányi Réka

Fotó: Instagram

Azonban Alekosz nem csak a nézőket, de játékostársai is kiborította sokszor, mennyire méltatlanul és megalázó módon viselkedett Rékával, aki ezt sokáig tűrte. Majd egy nap a versenyzőknek párt kellett cserélniük, és így került közelebb egymáshoz Réka és Kucsera Gábor. A kajakozó nem csak rendkívül jól érezte magát új párjával, de minden erejével azon volt, hogy egy kis önbizalmat adjon neki. Szerencsére sikerrel járt, ezért Réka másnap dobta is Alekoszt, aki szinte beleőrült a visszautasításba. A végleges szakítás azonban jóval a műsor leforgatása után következett be. 

Sok sérelmem van vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy akkor is elgondolkoznék, hogy szeretném-e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele, és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretetemmel és ez nekem már nem fér bele

 – mondta Réka a szakításról. 

Ezt követően a változás útjára lépett: életmódot váltott, mellyel 50 kilótól szabadult meg, amivel nem csak egy látványosan jó alakot sikerült elérnie, hanem az önbizalma is végre a helyére került. „Megragadtam az alkalmat és az év lezárásaképpen elkészítettem azt a videót, amiről 3 éve csak álmodoztam. A következő évre csak azt kívánom mindenkinek, hogy váljanak valóra az álmaitok. Váltsátok valóra” – írta ahhoz az Instagram-bejegyzéséhez, melyben megmutatta az elképesztő változást. 

A műsor ideje alatt a nézők egyöntetűen azt gondolták, Réka sokkal többet ér, minthogy Alekosszal legyen. Voltak olyanok is, akik szinte könyörögtek azért, hogy Kucsera mellett találja meg a boldogságot.

Habár szerelem nem alakult ki közöttük, barátként a mai napig jelen vannak egymás életében. 

Ez egy őszinte emberi kapcsolat, amit igyekszünk ápolni. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, általában csak összenevetünk egy-egy poszt alatt, vagy röviden beszámolunk egymásnak, mi van a másikkal. Örülök, hogy most tudtunk egy tartalmasat beszélgetni. Megmutattam neki a felújított lakást, tetszett neki. Azt mondta, büszke rám

– nyilatkozta Réka, miután közösségi oldalára töltött fel egy videót, melyben kislányával és Kucsival játszanak. Ezt követően a sportoló is beszélt a kapcsolatukról. „A mai világban nagyon ritka az őszinte barátság, olyan, ahol nincsenek hátsó szándékok, nem akarnak kihasználni, egy kapcsolat, ami kölcsönös tiszteleten alapszik. Ez sokkal többet ér. Úgyhogy most már bátran ki merem jelenti, létezik férfi és nő között barátság. Ha valakinek rossz napja van, el tudjuk egymásnak mondani. Én egy jó hallgatóság vagyok. Bármikor kiöntheti nekem a szívét.”

Új szerelem ide vagy oda, Rékának mindenképpen jót tett az Ázsia Expressz, hiszen a rengeteg pozitív visszajelzés erőt adott neki a változtatáshoz.

Az pedig, hogy most mennyire ragyog, szavakkal nem írható le. Inkább megmutatjuk: 

Varsányi Réka és Alekosz
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top