nlc.hu
Sztárok

Összehozták Kucsera Gábort és Rékát

Kucsera Gábor és Alekosz exe, Varsányi Réka az internet új álompárja

A közösségi médiát elárasztották a párosról készült romantikus videók.

Bátran kijelenthetjük, 2023 a szakítások éve, hiszen még vége sincsen, de már most nehéz felsorolni, hány sztárpár jelentette be, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. Köztük volt Kucsera Gábor és Tápai Szabina is, akik 10 év után döntöttek a válás mellett. Alekoszról a legtöbben azt gondolták, egyedülálló, egészen az Ázsia Expresz 4. évadának a bejelentéséig, ahol kiderült, Varsányi Rékával indul a megmérettetésre. Habár a botrányhős kihangsúlyozta, az ő kapcsolatuk csak barátság extrákkal, a kétgyermekes anyuka sokáig bízott benne, valami komolyabb is kialakulhat közöttük. Pár hete viszont bejelentette, véglegesen lezárta a kapcsolatát az egykori villalakóval, ugyanis rájött, ő ennél sokkal többet érdemel. 

Varsányi Réka és Kucsera Gábor

Varsányi Réka és Kucsera Gábor (Fotó: TV2)

Ez a műsor nézőinek szinte az első pillanattól egyértelmű volt, hiszen Alekosz nemhogy segítette volna Rékát a nehéz feladatok során, sokkal inkább a nőtől várta, hogy cipelje a terheket.

Nem meglepő tehát, hogy Réka örült, amikor a párcsere során Kucsera Gábor mellé osztották be egy teljes napra. Akkor még valószínűleg egyikőjük sem sejtette, mennyire jó 24 óra vár rájuk. Míg a legtöbb párosnak feszültséget okozott a csere, nem csak Réka, de még Kucsi is kivirult az új helyzetben. 

„Nem hittem el, amikor elkezdett egy autómosó közepén borotválkozni… Én ilyet még nem pipáltam. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy a nap további része az rohadt sok nevetéssel és jó kedvvel fog telni. Eszméletlenül jól éreztem magam. Réka olyan váratlan dolgokat csinált, ami tényleg állandóan megnevettetett” – mondta a kameráknak Gábor, aki a többiek előtt sem titkolta, milyen jól érezte magát Rékával.

Miután teljesítettek minden feladatot, a műsorvezetőnek, Ördög Nórinak kijelentette, szeretne továbbra is Réka mellett maradni. Napközben pedig arra is volt idejük, hogy féltékennyé tegyék Alekoszt, amikor kézen fogva sétáltak. 

Most kicsit féltékennyé tesszük Alekoszt, hogy megtudja, milyen az, amikor küzdeni kell egy nőért.

A tervük be is vált, hiszen Alekoszban forrtak az indulatok, azt pedig, hogy valóban csókolóztak-e, még este sem tudta elengedni.

A kajakos igyekezett közelebbről megismerni Rékát és önbizalommal feltölteni. A nap folyamán többször hangsúlyozta, többet érdemel, mint Alekosz. Lefekvésnél pedig Réka szemébe mondta, szerinte ő egy nagyszerű nő, ami meg is melengette Alekosz exének a szívét. 

Gábor és Réka annyira jól mutattak a képernyőn, hogy a nézők azonnal elárasztották az internetet romantikusan összevágott videókkal. 

A felvételekhez tömérdek komment érkezett, amelyekben nem győzték hangsúlyozni, mennyire összeillenének és milyen cuki párost alkotnak:

Nem vagyok tanár, de mintha lenne ott egy kis kémia.”

Ilyen, amikor egy férfi a nőt is kihozza valakiből.”

Annyira cukik voltak együtt. Réka ilyen pasit érdemelne.”

Szerintem Réka hozzá való nő.”

Nagyon összeillenek. Réka megérdemelné a boldogságot, Kucsi is jól járna Rékával.”

Olyan aranyosak voltak. Bár egy pár lennének.”

Csak én várom, hogy összejöjjenek?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top