nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka Kucsera miatt dobta Alekoszt

Varsányi Réka kidobta Alekoszt Kucsera Gábor miatt: „Ennyire értékeltél engem?”

Sokan egyetértettek Réka döntésével.

Nem mindenkinek hozott szerencsét a párcsere az Ázsia Expresszben. Kucsera Gábor és Varsányi Réka viszont elképesztően jól érezték magukat egymás társaságában, aminek a nap végeztével többször hangot is adtak. 

Alekosz, Varsányi Réka

Alekosz, Varsányi Réka

Habár a műsor során Alekosz többször szemezett más nőkkel Réka társaságában, amikor partnerén látta, hogy a kajakos jelenlététől kivirult, szinte felrobbant a féltékenységtől. Kucsi még arra is szakított időt a játék során, hogy a kétgyermekes anyukát kifaggassa, miért tűri a botrányhős nem túl úri viselkedését és egy kis önbizalmat adjon neki. Réka nem is teketóriázott, este elmondta Alekosznak, éles volt a különbség közte és Kucsera között. 

„Akkor eddig ennyire értékeltél engem, hogy egyszer odakerülsz valakihez és már ekkora a kontraszt. Eddig ennyira tartottál engem? Ennyit ért a barátságunk? Ennyit ért a bizalom közöttünk? Ennyit ért a mit tudom én milyen érzelem közöttünk?” – sorolta a kérdéseket Alekosz, melyre Réka azt felelte, ez már hetek óta érett benne. Habár ő nem szakítani akart volna, csak némi változásra ösztönözni a férfit, ő kötötte az ebet a karóhoz, és így mégis abban egyeztek meg, hogy szakítanak.

Később Réka döntését erősen támogatta Ördög Nóra is, amikor Alekosz megpróbált együttérzést kicsikarni a többiekből, mondván, hogy vele lett szakítva, amire ő egyáltalán nem számított. „Te kezdtél el nyíltan flörtölni az Enikővel – lépett Réka védelmére a műsorvezető. – Lehet, ez egy olyan helyzet, amikor egy nő rájön arra, hogy neki ezt nem kell tűrnie. Neki nem kell tűrnie, hogy ország-világ előtt ezt csináld vele.”

Habár, mint tudjuk, a kapcsolatuk még pár héttel ezelőttig folytatódott, azóta valóban a tettek mezejére lépett Réka, akinek most egy egész rajongótábora lett a tegnapi adást nézve, amikor Kucsival töltötték a napot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top