nlc.hu
Sztárok

Alekosz összetört a szakítás után

Ázsia Expressz: Alekosz teljesen összetört a Rékával való szakítás után

Nem tudta egyhamar feldolgozni a történteket.

Varsányi Réka kiadta Alekosz útját, miután egy napot Kucsera Gáborral töltött az Ázsia Expresszben. A kétgyermekes anyuka óriási különbséget érzett a kajakos mellett, aki nem rápakolta a súlyt, hanem segítette, amiben tudta. 

Alekosz

Alekosz

Szemmel láthatóan a botrányhős partnere kivirult, amikor egy napig valaki más mellett kellett teljesítenie a feladatokat. Alekoszban rendesen motoszkált a féltékenység, majd este a kegyelemdöfés is megérkezett, amikor Réka kimondta, mekkora a kontraszt a két férfi viselkedésében. Az egykori villalakó nem bírta ki, hogy ne állítsa választás elé Rékát, akinek vagy jó minden, ami eddig volt, vagy vége. Réka a második opció mellett döntött, amennyiben Alekosz nem hajlandó a változásra. 

A tegnapi adás elején Alekosz hosszasan sajnáltatta magát a többi játékos előtt, miszerint őt váratlanul érte a szakítás és egy biztos pontot veszített el az életéből, mindezt a nyilvánosság előtt. A műsorvezető, Ördög Nóra igyekezett a szemét felnyitni, hiszen ők úgy gondolják, egyáltalán nem meglepő Réka döntése. 

A nap további részében a botrányhős magába roskadt. Több alkalommal próbálta megbeszélni a dolgokat Rékával, aki továbbra is tartotta magát ahhoz, ha nem változik, fel is út, le is út. Végül Alekosz teljesen összetört. 

„Nekem a legjobban a biztos pont elvesztése fájt és az, hogy a biztos pont, amit én óvtam, védelmeztem tűztől, fagytól, mindentől, az most nyilvánosságra került. Két dolog fájt: az egyik az, hogy mindenki megtudta, hogy nekem mennyit jelent a Réka, a másik pedig az fájt, hogy pont a Réka volt az, aki elhagyni készült.”

Természetesen Réka sem volt könnyű helyzetben, hiszen a férfi nem csak az érzelmeivel játszott, de a napi feladatokat is megnehezítette számára. Egy ponton úgy döntött, nem küzd tovább, hiába szerette volna jobb belátásra bírni Alekoszt, miszerint egy nő sem viselte volna el, amit vele tett, minden szava süket fülekre talált, így végül faképnél hagyta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top