nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka az Alekosszal való kapcsolatáról

„Hosszú távú boldogságra vágyom Alekosszal” – Varsányi Réka másfél éve vár arra, hogy a celeb végre felvállalja őt

A reality-sztár már Réka gyerekeivel is találkozott, sőt voltak már közös programjaik is négyesben.

Varsányi Réka számára az, hogy Alekosz párja volt az Ázsia Expresszben, még nehezebbé tette a reality embert próbáló játékait. Nem egyszer vállalta, hogy párja helyett cipeli a nehéz bőröndöt, hegyet mászik, vagy bogarakat eszik, és még az egykori VV-győztes epés megjegyzéseit is tűrte. A kétgyermekes édesanya a Story magazinnak beszélt arról, hogyan élte meg az Alekosszal való közös kalandot: „Őszinte leszek, azt hittem, hogy Alekkel együtt menetelünk majd kéz a kézben. Engem is meglepett, hogy ez nem mindig így alakult.

Alekosz és Varsányi Réka Mexikóban - Fotó: Sajtószoba

Alekosz és Varsányi Réka Mexikóban – Fotó: Sajtószoba

Réka most, hónapokkal a forgatás után hullámzónak jellemzi kapcsolatukat: „Én soha nem akartam Alek barátja lenni. Ez a ’speciális kapcsolat’ szöveg csak az ő fejében létezik, és emiatt sok veszekedésünk volt már. Másfél éve ismerjük egymást, és mindig hálás leszek neki, hogy 120 kilósan, megannyi elutasítás után ő nem ítélt meg engem a kinézetem alapján. De akkor lennék boldog, ha eszébe sem jutna mással kezdeni, és egy normális párkapcsolatunk lenne. Nagyon ragaszkodom Alekoszhoz, de sok esetben nem értem őt. Én is érzékelem, hogy sokszor bántóan viselkedik velem, vagy bántókat mond, de időközben rájöttem, hogy ő igazából fordítva van bekötve. Sok esetben pont az ellenkezőjét gondolja annak, amit mond.

Alekosz

A feladatok oroszlánrészét Réka végezte az Ázsia Expresszben – Fotó: Sajtószoba

Elmondása szerint sokszor lezárta már a kapcsolatukat, de Alekosz mindig visszajött: „Hiába veszünk össze, sosem engedi el a kezem, mindig visszajön.” Gyerekeit – a 7 éves kislányát és a 9 éves kisfiát – a VV-győztes is ismeri, és voltak már közös programjaik is. „Nem igazán tudom, hogy mi lesz ebből kettőnk között, de egy biztos, 23 éves korom óta egyedül vagyok, és a harmincas éveimet már nem így akarom leélni. Hosszú távú boldogságra vágyom Alekosszal” – vallotta be Réka.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top