nlc.hu
Sztárok

Alekosz a szakításról

Alekosz reagált arra, miszerint szakított a barátnőjével: „Kapcsolatunk jellege: speciális”

A maga sajátos módján válaszolt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a jelek szerint Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata véget ért. A feltételezés alapja, hogy már egyikőjük sem ismerőse a másiknak a közösségi oldalakon. A botrányhős és kedvese az Ázsia Expressz negyedik évadában indultak együtt, és bár sokan meglepődtek, hogy a nagyszájú Alekosznak párkapcsolata van, idővel kiderült, még sincs, ugyanis elmondása alapján ez inkább csak barátság extrákkal

Alekosz

Alekosz Fotó: TV2

Úgy tűnik, ennek a „barátság extrákkal kapcsolatnak” is vége, amit most Facebookon cáfolt Alekosz. 

„A Frizbiben való interjúm után megszámlálhatatlan kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most Rékával hogyan. Kérem szépen. Rékával ugyanúgy. Kapcsolatunk jellege: speciális. A speciális kapcsolatok lényege, hogy nem lehet és nem is kell megfejteni őket. Ettől különlegesek és ettől speciálisak. Ettől működnek. Igen, bizony kvantumi szinten is. Sőőt! Szinte csak ott. Rékával szeretjük egymást. Ő szerelemmel, én meg vággyal és barátsággal. De néha szerelemmel is. Amikor Presser-musicaleket hallgatok, akkor én Rékára gondolok és arra, amit kivált belőlem. Kamaszkoromnak szép emlékeit idézi föl mindez és ilyenkor szerelmes leszek belé. Hogy egy klasszik kapcsolathoz ez kevés? Lehet… Cserébe viszont működik. Boldogok vagyunk. Igen, speciálisan. Inkább leszek boldog egy estére… mint csalódott egy életen át” – magyarázta Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top