nlc.hu
Sztárok

Alekosz újra szingli?

Szakíthatott Alekosz és barátnője, Varsányi Réka

Árulkodó jelek.

Március 21-én kezdődött az Ázsia Expressz negyedik évadának forgatása, melyre Alekosz a barátnőjével, Varsányi Rékával utazott. Már az sokakat meglepett, hogy Alekosz foglalt, miközben ezt az állandóan szereplő botrányhős nem igazán kommunikálta. Később azonban kiderült, Réka inkább csak amolyan barátság extrákkal kapcsolatban áll egykori ValóVilág-sztárral, ugyanis ő az egyik az állítólagos öt hölgy közül, akiket Alekosz rotációban váltogat. 

Alekosz és Varsányi Réka

Fotó: TV2

Réka egy végtelenül türelmes és nyugodt nőnek tűnt az Ázsia Expressz bemutatkozó videójában. Míg ők Mexikóban és Guatemalában forgattak, itthon egy másik hölgy, aki a nevét nem árulta el, felszólalt, valójában ő Alekosz szeretője, amit a férfi hevesen tagadott. Pár hete befejezödtek a forgatások, a párok már itthon pihenik ki a kemény időszakot, Alekosz pedig azóta is folyamatosan szerepel, általában sajátos stílusában osztja ki celebtársait. Rékáról viszont semmi hír. 

A Bors úgy véli, szakíthatott a pár, mivel már nem ismerősök Facebookon, egyetlen képét sem lájkolta egyik fél sem a másiknak, és azóta sem jelentek meg együtt sehol. Lehet, hogy a több hétig való összezártság nem megerősítette, hanem megölte kapcsolatukat. A hírt eddig egyik fél sem erősítette meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top