nlc.hu
Sztárok

Alekosz mindenkit kiosztott

Alekosz nem kímélte a celebeket: beszólt Tóth Andinak, Majkának és Szabó Zsófinak is

Mindenkihez volt egy-két keresetlen szava.

Alekosz volt Hajdú Péter vendége a Frizbi TV című műsorában. Ahogyan azt a ValóVilág negyed szériájának győztesétől megszokhattuk, most sem finomkodott a szavakkal, amikor a hírességekről volt szó

Alekosz

Alekosz

A műsorvezető arról érdeklődött, milyen a botrányhős nőideálja, amikor szóba került Tóth Andi és Szabó Zsófi. Előbbit férfiasnak, utóbbit neveletlennek nevezte. 

„Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt, tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát. Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok, és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos – magyarázta az énekesnőre Alekosz, majd rátért a Reggeli műsorvezetőjére is. – Szabó Zsófi arrogáns, annyira neveletlen, stílustalan, őt ez nem teszi vonzóvá. Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek.”

Ezt követően azt fejtegette, hogy bár ő maga semmilyen zenei teljesítményt nem tud felmutatni, mégis szaktekintélynek tartja magát e területen is. Ezen a vonalon említette meg Majkát és Curtist is. „Majka megtölti a stadionokat, de mégse jó. Szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom, trágár a televízióban, trágár a rádióban, illetve ott nem, mert oda hála istennek nem engedik, de trágár a Facebookon” – mondta Majkára és hozzátette, szerinte ugyanez a kategória Curtis is. 

A teljes adás pénteken 19 órától elérhető a Frizbi TV Youtube-csatornáján. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top