nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: Varsányi Réka és Nagy Alekosz

Varsányi Réka előtt nagy kihívás áll: az Ázsia Expressz mellett Alekoszt is túl kell élnie

Alekosz és Varsányi Réka együtt vágtak neki a Közép- és Észak-Amerikai kalandnak, de a nő nélkül még a jelenleginél is nagyobb káosz lenne az Ázsia Expresszben.

Varsányi Réka már a TV2-re készült bemutatkozó videóban is egy tündéri, nyugodt és türelmes nőnek tűnt, aki mosolyogva hallgatta Alekosz kilométernyi hosszú bemutatkozását. Az egyébként iskolatitkárként dolgozó Réka látszólag egyfajta barátság extrákkal szituációba keveredett a celebbel. Merthogy, mint kiderült, ő az egyik az állítólagos öt hölgy közül, akiket a botrányhős rotációban váltogat – Réka egyébként Alekosz szerint a többi szeretőről is tud, „ha úgy adódik, olyankor ő háttérbe vonul”. A celebnek ugyan meggyőződése, hogy az ő „szuverén hangulat[a] dönti el és határozza meg”, hogy Rékával épp szeretők-e vagy barátok, de mint Réka megnyugtat mindenkit: „azért néha én is beleszólok, csak ő azt nem veszi észre”.

Már ebből a pár percből is kiderül, hogy Réka végtelen türelme és jóindulata elengedhetetlen ahhoz, hogy egyáltalán a mindennapokban kezelni tudja Alekosz excentrikusságát. Hát még, ha egy idegen országban, minden segítség nélkül versenyeznek! Nem véletlen tehát, hogy ő került a celeb mellé az Ázsia Expresszben – pedig eredetileg Alekosz nem is Réka társaságában hódította volna meg Mexikót és Guatemalát. Kezdetben Baukó Évát kérték fel a reality-sztár párjának, ő azonban visszamondta a műsorban való szerepélését, mégpedig pont Alekosz miatt. „Az utolsó szereplésem vele a Vacsorakirály című műsorban volt, ahol undorítóan viselkedett velem… Még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!” – magyarázta el maga Éva a Redditen a döntését.

Varsányi Réka és Alekosz

Fotó: TV2

Valószínűleg jobban is jártak szegény mexikóiak ezzel a felállással, Réka bocsánatkérő tekintete legalább valamennyire képes lesz (talán. remélhetőleg.) enyhíteni az Alekosz által felszított indulatokat. Amire már rögtön az első este volt is példa. Réka elmondása szerint a botrányhős teljesen indokolatlanul kikelt magából, és „a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat”.

De persze Alekosz a kirohanásait nem specifikusan Mexikónak tartogatta: már a holland repülőtéren, az átszálláskor is problémázott. A gond forrása? A pilóta, aki nem elég, hogy nő volt (botrányos!), vezetni sem tudta rendesen a gépet. „Egész úton tekergette, csavargatta a gombokat és variált összevissza. Tele volt vele a hócipőm! Nem értem, miért kellett bukdácsolni, fel-le hullámozni. Talán azt hitte, hogy ez nekünk tetszik? Hát nem tetszett és ezt leszállás után jeleztem is a légikisasszonyoknak” – panaszkodott a celeb. Nagy a baj…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top