nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva és Alekosz az Ázsia Expresszben

Baukó Éva lett volna Alekosz párja az Ázsia Expresszben, de mégsem vállalta a közös kalandot

Ismét hullámvölgyben van a kapcsolatuk, Baukó Éva szerint többször megalázta Alekosz.

Baukó Évát és Alekoszt még a ValóVilágban ismertük meg, ahol a játék alatt gyakorlatilag folyamatosan piszkálták egymást, mindig összevesztek valamin, a vitáiktól volt hangos a villa. Azóta is hasonló a kapcsolatuk: volt már, hogy jóban voltak egy ideig, aztán ismét összekaptak. A visszavonult botrányhősnő elmondása alapján jelenleg nincsenek túl jó viszonyban, többek között ez az oka, hogy visszamondta az Ázsia Expresszben való szereplést

„Az utolsó szereplésem vele a Vacsorakirály című műsorban volt, ahol undorítóan viselkedett velem… Még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!!! Sajnálom, hogy ennyire nárcisztikus, önimádó, megbánást nem tanúsító véleményem szerint szociopata jellemvonásokkal rendelkező ember…” – írta a Reddit egyik celebekkel foglalkozó csoportjában Baukó Éva, majd azt is megjegyezte, hogy minden bizonnyal azért viselkedik így vele Alekosz, mert nem sikerült meghódítania.

Alekosz és Baukó Éva

Fotó: TV2

Páran rákérdeztek a ma már ingatlanosként dolgozó Évánál, hogy mi a helyzet a visszavonulással, hogyhogy elvállalna egy ilyen műsort – természetesen erre is válaszolt. „Figyi, én az Ázsia Expresszbe nagyon mentem volna. (…) Ha lesz olyan műsor, ami nekem szimpatikus és hívnak, akkor igen, ha meg nem, az sem baj, elvagyok nélküle. Bár biztos, hogy még egy ilyen nagypofájú nő nincs még egy Magyarországon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top