nlc.hu
Sztárok

Kunovics Katinka Alekoszról

Kunovics Katinka éles kritikája Alekoszról: „Nem okos, nem tehetséges, egyetlen fegyvere a bunkósága”

Szerinte ezzel próbál kitűnni a tömegből.

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz – Fefedezzük Amerikát című műsorban sem lopta be magát az emberek szívébe. Nem csak a nézőket, a műsorvezető, Ördög Nórát és játékostársait is kikészítette az állandó kötekedéssel és azzal, mennyire nem tisztelte partnerét, Varsányi Rékát, akire minden súlyt rápakolt. 

A műsor során akadt is pár konfliktusa a botrányhősnek, sőt, egyszer még Réka is megelégelte a viselkedését és szakított vele. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi hamar kiestek a játékból, de abban a rövid időben is eleget kaptak Alekoszból. Nem csak a tapasztalatok alapján, de a műsort nézve is egyre élesebb véleménye alakult ki Katinkának Alekoszról, melyet a Story magazinnal osztott meg. 

Kunovics Katinka

Fotó: Trenka Attila

A szemünkben művésznőknek hívott minket, de viszszahallottam a »döngő lépteket«. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’ isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának” -fogalmazott Katinka, bár tudjuk, azóta Réka kidobta Alekoszt

Az énekesnő az interjúban elmondta, emberpróbáló volt a verseny és köszöni szépen, de többet tuti nem kér Mexikóból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top