nlc.hu
TV-sztárok

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi estek ki az Ázsia Expresszből

Könnyek között búcsúzott az Ázsia Expressztől Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi

Új esélyt kapott a két énekesnő az Ázsia Expresszben, de most végleg távozniuk kellett.
Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi az Ázsia Expresszben

Újabb páros esett ki a TV2-n futó Ázsia Expressz – Fedezd fel Amerikát péntek esti adásában, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi kényszerült távozni a játékból.

Katinka és Zsuzsi Hegyes Berciékkel és Alekoszékkal versengett a hajszában, végül a két énekesnő került ki vesztesként, így ők távoztak a műsorból.

„Abszolút éreztük, hogy ma harmadikként érünk célba a hajszán. Viszont nagyon hálásak vagyunk azért, hogy újra esélyt kaphattunk és eljuthattunk idáig” – mondta Völgyi Zsuzsi.

„Eddig is tudtam, hogy nagyon erősek vagyunk, de talán most még erősebben térünk majd haza. A barátságunk pedig rendíthetetlen. Örökké szeretni fogjuk egymást” – tette hozzá Völgyi Zsuzsi, és amikor 23 éves barátságuk szóba került, könnyek szöktek a szemébe.

A Romantic énekesnői már korábban kiestek az Ázsia Expresszből, de egy váratlan fordulatnak köszönhetően visszatérhettek a műsorba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top