nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz kalandok

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka vallomása: „A túlélésért küzdöttünk”

Többször is padlóra kerültek, de egymást támogatták a nehéz pillanatokban.

Völgyi Zsuzsit és Kunovics Katinkát 23 éves barátság köti össze, így nem volt meglepő, hogy az Ázsia Expressznek is együtt vágtak neki. Bár hatalmas lelkesedéssel indultak útnak, nem tagadják, hogy voltak igencsak megterhelő és nehéz pillanatok ebben a pár hétben. A páros a Borsnak vallott az érzéseiről.  

„Mikor én mélyponton voltam, akkor Kata volt a húzóerőm és a támaszom. Ő sokkal erősebb volt lelkileg, mint én, de főleg akkor volt óriási segítség, mikor a kislányom és a családom hiánya fejbe vágott. Én egy kicsit érzékenyebb vagyok, sokszor hazamentem volna, de Kata mindig visszarántott, és újult erővel tudtam folytatni a versenyt” – mesélte Zsuzsi, majd hozzátette, hogy előfordultak olyan pillanatok, melyekből nem látták a kiutat. Izgultak, hogy nehogy történjen velük valami az út alatt, hiszen mindkettőjüket egy család várja itthon. 

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka (Fotó: Schumy Csaba)

„Arra törekedtünk, hogy ne egy urnában jöjjünk haza… A túlélésért küzdöttünk! Ez a verseny nagyon kemény volt, nagyon veszélyes, és bevallom, hogy mi féltettük magunkat. Aggódtunk azon, hogy valami baleset vagy sérülés történik velünk, és nem tudunk hazajönni a gyermekeinkhez… Mentálisan mindennap meg kellett küzdenünk ezekkel a gondolatokkal, illetve fizikálisan is egy olyan terhelés ért minket, mint még soha. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ez egy megpróbáltatás volt, de nagyon örülünk, hogy végigcsináltuk!” –nyilatkozta az énekesnő. 

A műsorral kapcsolatban az Ázsia Expressz háziasszonya, Ördög Nóra is beszélt az nlc-nek, kattints ide a cikkért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top