nlc.hu
Sztárok

Kunovics Katinka fogyása

Alig ismertünk rá! Így pózolt apácaként Győzikével Kunovics Katinka

Kunovics Katinka nevét a Romantic együttesnek köszönhetően ismerte meg az ország, és a 2000-es megalakulás óta sem felejtette el, sőt!
Kunovics Katinka

Kunovics Katinka 2019-ben a szó szoros értelmében véve egykori súlya felére fogyott, majd miután 30 kilót visszahízott, tavaly ismét leadta a felesleget. Alig hiszel a szemednek, ha meglátod, honnan indult és hova jutott az Ázsia Expressz 4. kitartó versenyzője!

„Zavaros az énképem, a berögzült érzéseket nagyon nehéz megváltoztatni. Csúnyának látom magam. A tükörbe nézve hiába látok egy feleakkora embert, mint amekkora egy évvel ezelőtt voltam, még így is vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sosem vagyok elégedett magammal. Ráadásul sosem engedhetem el magam. Nincs csalás, nasizás, a fogyókúrázásnak sosincs vége” – mondta 3 évvel ezelőtt a Story magazinnak a 45 éves Katinka, akinek a magánéletében is gyakoriak a hullámvölgyek.

Kislányát születésétől fogva egyedül neveli. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát műsorban kalandozó énekesnő már teljesen lemondott arról, hogy valaha újra szerelmes legyen, amikor betoppant az életébe Zoltán, aki hozzá hasonlóan zenész. Mint mondta, tökéletesen kiegészítik egymást és a gyerekeik is remekül kijönnek. 

Katinka a megismerkedésükkor anyagilag sem állt túl jól, a világjárvány miatti lezárások kellemetlen következményei őt is utolérték. Most viszont majd’ kicsattan a boldogságtól, szuper formában van, és az Ázsia Expresszben akár a 10 milliós fődíjat is megnyerheti Völgyi Zsuzsival, akivel együtt vágott neki Amerika felfedezésének mobiltelefon, készpénz és bankkártya nélkül.

Azt már megmutattuk, hogy milyen volt anno Völgyi Zsuzsi, most tekintsük át Katinka akkor és most albumát!

Kunovics Katinka Győzikével és Völgyi Zsuzsival
Megnézem
Összes kép (7)

Fotó: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top