Sztárok

2019 nagy fogyásának nyertese egyértelműen Kunovics Katinka

Lenyűgöző és egyben óriási eredmény. Titok nincs, Kunovics Katinka őszintén beszélt arról, hogy sikerült neki elérnie ezt a szép eredményt!

Kunovics Katinkának nem kell bemutatni a jojóeffektust. Az énekesnő a szemünk előtt szedi fel, majd olvasztja le magáról a kilókat. Idén azonban nagyot robbantott: 10 hónap alatt 60 kilótól szabadult meg.

kunovics katinka

Fotó: Kunovics Katinka/Mokka

„Egy stresszel kezdődött ez az egész, hogy nem tudtam enni az idegességtől. Aztán ez így jött magától, hogy jó, akkor folytassuk. Nem álltam le ezzel a nem evéssel… Sajnos vannak hozadékai ennek a nagy fogyásnak, méghozzá a bőr, ami nem megy vissza” – mondta korábban a Mokkában Kunovics Katinka, aki a módszerére is kitért közösségi oldalán:

Nagyon kevés élelem. Abból is fehérje. Tej, kefir, sonka, szalámi, sajt. És nagyon sok kávé! Elveszi az étvágyat! És nekem ráadásul alacsony a vérnyomásom is! 6 után már semmi! Ja, és nagyon sok folyadék! A legjobb a víz, de részemről utálom. Úgyhogy cukormentes gyümilé.”

Az előtte–után fotók pedig magukért beszélnek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life is a challenge! Don't give up! Never! 🌝

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Everything is possible! One year difference! ❤❤❤ minden lehetséges! 1 év különbség!

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

(Nyitó kép: Kunovics Katinka/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top