nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra beszólása Alekosznak az Ázsia Expresszben

Botrányos! Ördög Nóra nem bírta szó nélkül hagyni Alekosz viselkedését

A mindig kedves műsorvezetőnek már sok volt, ahogyan Alekosz az Ázsia Expressz forgatásán viselkedett. Véleményét nem rejtette véka alá.

Mióta elindult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, Nagy Alekosz nem először veri ki a biztosítékot sem a játékosok, sem a nézők körében. A Való Világ egykori győztese Varsányi Rékával vesz részt a kalandrealityben, de meglehetősen szabadon értelmezi azt, mi lenne csapatként a feladatuk. Kezdődött azzal, hogy Rékával cipeltette a bőröndjeiket, miközben ő lazán sétálgatott mellette. Versenytársuk, Völgyi Zsuzsi ezt nem tudta szó nélkül hagyni. Most viszont Kecskés Enikőre repült rá, mindezt úgy, hogy egyébként Rékával egy párt alkotnak.

Alekosz italozni hívta a lányt, ami érthető módon Rékának nem tetszett, még azzal együtt sem, hogy elmondásuk szerint nyitott kapcsolatban élnek. Amikor Réka később szóvá tette az esetet, és hogy szívesebben látná a versenyen kívül Enikőt, a realitysztár azt mondta, hogy nem akarja, hogy a modell essen ki, mert „szeretné élvezni a társaságát”.

„Nem titok, hogy Alekosznak bejön. Úgy érzem, ez velem szemben inkorrekt, hogy te vetted a jeleket, de azért megsimizgetted, öltöztetgetted, meg egyebek. Én ezzel nem értek egyet” – magyarázta Réka Enikőnek, akit láthatóan kellemetlenül érintett a helyzet.

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Alekosz pedig ahelyett, hogy megpróbálta volna elsimítani a helyzetet, mindenki előtt vallomást tett: szép lánynak tartja Enikőt, bejön neki. Ez volt az a pillanat, amit már Ördög Nóra sem tudott tétlenül nézni, és nem annyira burkoltan célzást tett arra, hogy ezt egyetlen nőnek sem kell hagynia. „Réka, neked ezt nem kell tűrnöd. Ha a méltóságod sérül ebben a helyzetben, akkor nyugodtan oszd ki ezt a csávót, állj ki magadért egész nyugodtan. Ezt egy nőnek sem kell eltűrnie szerintem” – hangzott el a szájából.

Meglehetősen ritka, hogy a műsorvezető kritikát fogalmaz meg bárkivel szemben, így nyilvánvaló, mennyire felháborította Alekosz viselkedése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top