nlc.hu
Sztárok

Különleges játék az Ázsia Expresszben

Szürreális jelenet az Ázsia Expresszben: A győztesnek a szívét tépték ki?

Elképesztő történettel állt elő a műsorvezető.

Nagy Alekosz és Varsányi Réka kiesésével összeállt az Ázsia Expressz 4. évadának döntős csapata. A hétfői adásban Hegyes Bercinek és párjának, Vágner Fanninak, valamint Kempf Zozónak és Pető Brúnónak egy különleges játékon kellett részt venniük, melynek a nyereménye egy arany joker volt, ami egymillió forinttal jár. 

Vágner Fanni és Hegyes Berci

Vágner Fanni és Hegyes Berci

A versenyzők egy ősi maja játékot játszottak, melynek a lényege az volt, úgy kellett egy labdát a karikán átjuttatni, hogy sem a kezüket, sem a lábukat nem használhatták. Hogy borzolja a kedélyeket, a műsorvezető, Ördög Nóra elmesélte, a maják annak idején hogyan ünnepelték a győztest. 

„Amikor a maják játszották annak idején, hatalmas elismerés volt, hogy ha valaki megnyerte ezt a játékot, és az a megtiszteltetés érte, hogy feláldozhatták őt egy ilyen meccs után. Kitépték a szívét, képzeljétek el” – mondta drámaian a műsorvezető, majd megnyugtatta a játékosokat, az ő nyereményük csupán a joker lesz, a szívüket nem tervezik kitépni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top