nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett

Ördög Nóra a reptérről jelentkezett be, indul az Ázsia Expressz új évadának a forgatása

Nem áll meg egy percre sem a műsorvezető.

Ördög Nóra a reptérről jelentkezett be és tudatta a hírt a követőivel, miszerint a héten megkezdik az Ázsia Expressz negyedik évadának a forgatását.

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Trenka Attila)

 Az már korábban kiderült, a kaland-reality idei évadát Mexikóban és Guatemalában forgatják, ezért módosítani kellett a műsor eddigi címét. Az idei évtől a következő címmel hívják a produkciót: Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát. A műsorvezető viszont továbbra is Ördög Nóra, aki előtt nehéz hetek állnak a családja nélkül, de Instagram-bejegyzéséből mégis az izgatottság sugárzik. 

„Múlt héten még Budapesten álltam a Séfek Séfe forgatásán, és egy hét se telt el, már indul is az újabb eszement etap az életünkből: kezdődik az Ázsia Expressz 4. évadának forgatása – ne zavarjon meg senkit: Mexikóban és Guatemalában! Az, hogy az élet úgy hozta, hogy ráadásul Finnországból egyenesen Mexikóba utazom, már csak hab a tortán… A -15°C-ból a +30°C-ba” – írja a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top