nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra a hőlégballon tragédiáról

„Olyan törékeny az élet” – tragédia miatt mondta le a programját Ördög Nóra

Éppen Mexikóban történt a baleset.

Már javában zajlik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát reality forgatása Mexikóban, és ugyan a műsor részleteit teljes titok övezi, a műsorvezető Ördög Nóra néha megoszt egy-két kulisszatitkot

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Instagram)

Ahogyan az a korábbi forgatások során szintén megtörtént, most is kilátogatott Mexikóba Nóra családja, hogy a sűrű, dolgos napokon együtt tudjanak lenni. A minap például hőlégballonozni szerettek volna, de miután megtudták, hogy nem sokkal azelőtt komoly baleset volt, inkább lemondtak róla. A Tények számolt be róla, hogy ketten meghaltak, egy kislány pedig súlyosan megsérült, amikor repülés közben kigyulladt egy hőlégballon Mexikóban.

Erre reagált legutóbbi Instagram-posztjában a műsorvezető. „A sors időről időre kíméletlenül az arcunkba tol egy-egy jelet, hogy miért kell megbecsülni minden egyes együtt töltött percet. Olyan törékeny az élet” – írja a videó mellé Nóra, melyben elmeséli, hogyan teltek a napjaik és végül is miért mondták le a hőlégballontúrát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top