nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka döntött

Ennyi volt: Varsányi Réka szakított Alekosszal

A kétgyermekes anyuka elárulta, miért döntött így.

Bár Varsányi Réka még együtt látható Alekosszal az Ázsia Expressz legújabb évadában, Lakatos Levente Youtube-műsorában, a Levente Klubjában most elárulta, hogy befejezte a kapcsolatát a mindig hangos celebbel. Ennek nagyon egyszerű oka volt: a nő úgy érezte, hogy túl sokat tűrt az utóbbi hónapokban.

„Sok sérelmem van vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy akkor is elgondolkoznék, hogy szeretném-e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele, és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretetemmel és ez nekem már nem fér bele” – mondta el Réka, akiről kiderült még az is, hogy az iskolatitkári állását is feladta Alekoszért és a műsorért. 

„Nem békülnék ki vele, és ebben határozott vagyok. Bármennyire is fájó visszanézni néha, hogyan kezeltem a szituációkat, ez ráébresztett arra, miben szeretnék változtatni az életemben. Szép dolog a türelem, de csak egy bizonyos pontig” – jelentette ki a kétgyermekes anyuka, aki továbblépett a celeben.

Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka

Nagy Alekosz és volt barátnője, Varsányi Réka. (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top