nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka ezt gondolja Kucsera Gáborról

Varsányi Réka Kucsera Gáborról: „Tudom, hogy nagyon jó pasi”

Alekosz már a múlt a szőkeség életében.

Varsányi Rékát legtöbben az Ázsia Expressz című műsorból ismerik, ahol volt párjával, Alekosszal együtt szerepelt. A csinos édesanya a show során többször is összeveszett a celebbel, a sok vitának pedig végül szakítás lett a vége. Rékát megviselték Alekosz bántó szavai, a vigaszt pedig Kucsera Gábor személyében találta meg, akivel azóta is jóban vannak. A kapcsolatuk viszont csak baráti, hiába gondolják sokan, hogy több van köztük.

„Mindenki azt találgatta, hogy van-e köztünk bármi. De sajnos el kell, hogy szomorítsak mindenkit, Kucsival csupán barátok vagyunk. Persze, van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi, de ez a kapcsolat barátságként mélyült el, olyan, mintha Gábor a testvérem lenne” –mondta a Borsnak Réka, aki azt is megosztotta a lappal, hogy milyen sűrűn beszélnek egymással.

Varsányi Réka

Varsányi Réka (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem úgy kell elképzelni, hogy reggel felkelünk, és az az első, hogy egymásnak megüzenjük, mit álmodtunk. Viszont, ha bármelyikünknek szüksége van a másikra, akkor ott vagyunk egymásnak. Éppen ezért tudom azt is elképzelni, hogy nyáron bandáznak majd együtt a gyermekeink” – tette hozzá az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top