nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata

Újra együtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor, fotó a családról

Gyermekeik, Beni, Bella és Milla is láthatók a képeken.

A nagy port kavart válásuk óta lecsendesedtek a kedélyek a két egykori sztársportoló között – írja a Story magazin, melynek címlapján Tápai Szabina és Kucsera Gábor látható a gyerekeik társaságában. Mint a velük készült interjúból kiderül, igyekeznek jó kapcsolatot ápolni három közös gyerekük érdekében, számukra az a legfontosabb, hogy nekik jó példával szolgáljanak. Gyerekpszichológus segítségét is kérték, hogy a csemetéik lelke ne sérüljön még jobban. Beni, Bella és Milla nyugalma most a legfontosabb, akik bűbájosak a szüleikkel készült közös képeken. A család így újra együtt van, még ha csak a fotók erejéig is. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a gyerekeik társaságában. (Fotó: Story)

„Azt gondolom, sikerült Szabival lezárnunk a múltat. Mindenki el tudta engedni a sérelmeit, magunkban is rendeztük a dolgokat, és a legfőbb célunk az az, hogy a három gyermekünk – akiknek nyilván, akárhogy is nézzük, a válásunk azért egy törés – jól érezzék magukat” – nyilatkozta a lapnak többek között Kucsera Gábor. Az is kiderült, hogy a szentestét is együtt töltik, mindnyájan.

A páros jövőjéről további részleteket tudhatsz meg a csütörtökön megjelenő Story magazinból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top