nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: válás után barátság

Barátsággal végződött Tápai Szabina és Kucsera Gábor botrányosan induló válása, ma már mindketten újra boldogok

Példájuk is mutatja, mindent meg lehet beszélni.

Kevés esély volt rá, hogy a sajtóban napvilágot látott hűtlenkedések miatt kirobbant válásuk barátsággal végződjön, ám Tápai Szabina és Kucsera Gábor bebizonyították: együtt bármire képesek.

Tápai Szabi és Kucsera Gábor,

Válásuk után jó barátságban maradt Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Fotó: BEST magazin – címlap

Mint a BEST magazin írja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor számára a gyerekeik boldogsága a legfontosabb, akikért képesek voltak a sérelmeiken felülemelkedni. Mi több, barátsággá alakítani a kapcsolatukat. Ez látszik abból is, hogy Szabina előszeretettel reklámozza volt párja kalandparkját, ahová nemrég el is látogatott, és az egykori kajakos is szeretetteljesen beszélt a Tényeknek a feleségéről. A békekötéshez az is hozzájárulhatott, hogy Szabina hosszú hónapok óta boldog párkapcsolatban él.

Tápai Szabinával ellentétben Kucsera Gábor magánéletéről nem sokat tudni. A napokban azonban felröppent a hír, hogy Alekosz barátnőjére, Varsányi Rékára vethetett szemet. Az exsportoló ugyanis egy „Csini vagy Rékám” – kommenttel bókolt neki nemrég egy friss fotója alatt. Az új románcnál azonban esélyesebb, hogy az Ázsia Expressz forgatása során kötöttek barátságot. Mindenesetre ő is sokkal boldogabb a válása óta: „Eszméletlenül jól érzem magam. Egy új életszakaszba léptem. Új lehetőségek, új kihívások várnak rám” – nyilatkozta nemrég.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top