nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor őszintén nyilatkozott kapcsolatáról

Kucsera Gábor: „Muszáj, hogy normális kapcsolat legyen, ha már a házasság nem sikerült”

Végre reagált a pletykákra.

Február óta Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása miatt hangos a sajtó. A világbajnok kajakos és az egykori kézilabdázó 10 évig alkottak egy párt és három közös gyermekük született. 

Kucsera Gábor

Fotó: Trenka Attila

Korábban maga Szabina vallott a válásról és arról is, sajnos történt megcsalás az évek során, és bár igyekezték megmenteni a házasságukat, nem sikerült. Azóta azt pletykálják, az édesanya más oldalán találta meg a boldogságot. Mindeközben Gábor keményen dolgozik, hogy megvalósítsa álmait, és a gyermektáboroztatás mellett újabb szenvedélyének hódol, ugyanis nemrégiben akadálypályák építésébe kezdett. A kalandparkot a Mokka járta körbe, ahol a sportoló pár mondatban megemlítette, milyen most a kapcsolatuk volt feleségével. 

Nyilván a kapcsolatunk a gyerekek miatt mindig megmarad, megbeszéltük, hogy muszáj, hogy normális kapcsolat legyen, hogy a gyerekeknek példát mutassunk, ha már a házasság nem sikerült…Igyekszünk közös nevezővel nevelni a gyerekeket és ez eddig tök jól működik – magyarázta Gábor, akinek az Ázsia Expressz is igazi lelki feltöltődés volt. – Ami eddig velem történt, azt a batyut megfogtam és kint hagytam. Letettem, le tudtam tenni és azóta én eszméletlenül jól érzem magam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top