nlc.hu
Sztárok
Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra együtt

Állítólag újra összejött Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Új fordulatot hozott a két év különélés.

Bár a nyilvánosság előtt még hallgatnak az ismét megtalált boldogságukról, a közvetlen környezetük előtt nem titok, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy ideje újra egy párt alkot – értesült a BEST magazin.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt– Fotók: Sajtószoba

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt– Fotók: Sajtószoba

A fordulathoz két év kellett – legalább ennyi időt élt külön a két egykori élsportoló. Ezalatt mindketten rengeteget fejlődtek. Kucsera Gábor sokszor beszélt róla, hogy nem egy estét sírt át a szülei házában, mert annyira hiányzott neki a családja. Mindeközben Tápai Szabina is sokat változott, megfontoltabb, nyugodtabb, elfogadóbb lett. Különféle terápiákra is járt, így már jóval pozitívabb a gondolkodása. Mára tehát mindketten úgy érzik, sikerült elengedniük a múlt sérelmeit, bármit meg tudnak beszélni.

A kialakult jó viszony és a válás jegelése után egy újabb pozitív jel volt, hogy az egykor nőfaló hírében álló kajakos azt mondta, nagyon távolinak érzi, hogy új párkapcsolata legyen. Tápai Szabina pedig egészen nyilvánvalóvá tette már akkor is, hogy ő úgy érzi, idővel bármi lehet még közöttük.

A BEST magazin legfrissebb információi szerint mára mindketten mindennap újra a Pest vármegyei kertes házukba térnek haza. 

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top