nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor a válásról

Kucsera Gábor: „Szívfájdalmat érzek, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot”

Ennek ellenére hisz a házassága szentségében.

Februárban derült ki, hogy 10 év után válik Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Ugyan az egykori kézilabdázó többet megosztott arról, miért futott zátonyra a kapcsolatuk, a kajakos igyekezett minél kevesebb bepillantást engedni a magánéletébe és az érzéseibe. Jóformán csak annyit nyilatkozott, hogy a gyermekek érdekében törekednek arra, hogy jó kapcsolatban maradjanak exnejével. 

Nem sokkal később rántották le a leplet az Ázsia Expressz 4. évadának szereplőiről, amikor azt is megtudhattuk, Kucsera Gábor és Tóth Dávid is részt fognak venni a kalandokkal teli műsorban, melynek a végén ők jöttek haza győztesen. Kucsera sok embernek belopta magát a szívébe a tiszta és sportszerű játékával, és főleg akkor, amikor Alekosz párjának, Varsányi Rékának a lelkébe öntött egy kis önbizalmat, mikor egy napra párba kerültek. 

Kucsera Gábor

Fotó: Trenka Attila

Kucsi a hot! magazinnak árulta el, hogyan élte meg a műsort, és milyen érzés volt számára a győzelem. „Nagyon rossz passzban voltam a játék elején. Kezdetben amiatt is nehéz volt számomra ez a műsor, mert nem sokkal a forgatások előtt váltam el, és ekkor kilátástalannak éreztem mindent. Szükségem volt arra, hogy kiszakadjak a megszokott közegemből, majd ahogy teltek a hetek, és kezdtünk belejönni a játékba, úgy tudtam egyre jobban feledni és teljesíteni – magyarázta a kajakos, majd hozzátette. – A versenysport utáni időszakban elég kaotikus életem lett, és kicsit megtépáztam az önbizalmamat azzal, hogy abbahagytam a mozgást. Ez nagyjából akkor jött vissza, amikor szerepeltem a Farm VIP-ben. Itt elhittem, hogy bármit meg tudok tenni, leraknak egy táskával Guatemala kellős közepén és én feltalálom magam.”

Ezt követően bővebben is kitért arra, mit érez azzal kapcsolatban, hogy zátonyra futott a házassága. 

„Manapság sajnos nem mondható átlagosnak a szüleim családi mintája, mert ők a mai napig együtt vannak, boldogok, szeretik egymást, és én ezt hoztam magammal. Ezért is érzek szívfájdalmat, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot, de az élet kiszámíthatatlan, ebből kell kihozni a száz százalékot” – fogalmazott Kucsi, aki továbbra is tartja az állítását, miszerint az első pillanattól szerették volna Szabinával a szakítást úgy intézni, hogy abban a gyermekeik a legkevesebbet sérüljenek. Ő pedig továbbra is hisz a házassága szentségében. 

Még mindig hiszek a házasság szentségében, attól függetlenül, hogy túl vagyok egy váláson. Az évek alatt én is nagyon sokat változtam, ez az út is egy folyamat. Hiszek a családban, a házasságban, a hűségben, de azt gondolom, idő kellett, hogy megérjek ehhez.

 

(Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top