nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának az okai

Válásuk okairól vallott Tápai Szabina: „Eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem”

Már 8 hónapja külön él Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Mint arról beszámoltunk, 10 év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A háromgyermekes exsportolónő a Story magazinnak adott hosszú interjúban mesélt az éveken át tartó vívódásáról és a fájó döntésről, amit meg kellett hozni.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

15 éve indult Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata, 10 évvel ezelőtt házasodtak össze – Fotó: Sajtószoba

„Én most tényleg ott tartok, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben. Egy hosszú, két és fél éves tortúra végére értem, jól vagyok, és szeretem a jelenlegi életemet” – jelentette ki Tápai Szabina.

Elmondása szerint nem véletlenül nem beszélt egy évig a magánéletéről. „Korábban is tudtam volna mit mondani, de a döntés akkor még nem született meg bennem. Mostanra viszont igen. (…) Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem. (…) Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. (…) Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek” – vallotta be a háromgyermekes influenszer, hozzátéve: sokkal jobban nevelik a gyerekeiket és sokkal jobb a kapcsolatuk, valamint a kommunikációjuk, mióta Gábor nem él otthon. 

„Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben” – árulta el Tápai Szabina.

Mint mondja, a válókeresetet ugyan még nem adták be, de előbb-utóbb ez a része is rendeződni fog. „Azt gondolom, semmi sem egy papírtól függ. Gyakorlatilag mi már elváltunk – érzelmileg” – jegyezte meg.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story - válik kucsera és tápai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top