nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor nyilatkozott, milyen most a viszonya Tápai Szabinával

„Bármi történt, bármi volt, én azt nem fogom kiteregetni”- Tápai Szabináról is nyilatkozott Kucsera Gábor

A sportoló Csisztu Zsuzsának adott interjút.

Néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy 10 év házasság után a válás mellett döntött Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Nem sokkal azután, hogy a sajtó is beszámolt arról, hogy kapcsolatuknak vége, a sportoló elárulta, nagyon megviseli ez a helyzet, de azóta rendeződni látszik a viszonyuk, hiszen gyermekeik boldogságánál nincsen fontosabb

„A kapcsolatunk töretlen, ilyen is volt. Ritka apa vagyok, bátran és minden nagyképűség nélkül kijelentve: rám lehet bízni a gyerekeket, nekem nem okoz problémát” – nyilatkozta Kucsera Gábor a Csisztu Sport Castban

Kucsera Gábor

Fotó: TV2 / Nánási Pál

Mesélt arról is, hogy az elmúlt években sok ember eltávolodott tőle, jó néhány kapcsolatot le kellett zárnia, és fontolóra vette, kikre is van igazán szüksége jelenleg, illetve Tápai Szabináról is mondott néhány mondatot.

„Én próbálom ezt a négy fal között tartani és megbeszélni. Egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei, de én úgy tekintek rá, hogy a gyerekeim anyukája és ennyi. És bármi történt, bármi volt, én azt nem fogom kiteregetni. A kapcsolatunk többet ért ennél, hogy ennek így kellett volna lezárulnia.”

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top