nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor a válásáról

Kucsera Gábor: „Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt”

Azt mondta, jó végre kiszakadni ebből a közegből.

Két hónappal ezelőtt derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Az utóbbi években többször nyilatkoztak róla, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk, ám úgy tűnt, rendezték a viszonyukat. A válás részleteiről az egykori kézilabdázó mesélt, férje egyáltalán nem nyilatkozott az ügyben.

Kucsera Gábor

Fotó: Trenka Attila / nlc

Két héttel ezelőtt kiderült, hogy Kucsera Gábor Tóth Dáviddal szerepel majd az Ázsia Expressz következő évadában, amit jelenleg is forgatnak. A verseny előtt még utoljára a Borsnak nyilatkozott, amelyben többek között a válására is kitért.

Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni

– árulta el világbajnok kajakos, aki arról is beszélt, hogy a kisfia mondta ki a végső igent a műsorra, a gyerekei beleegyezése nélkül nem vágott volna neki a kalandnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top