nlc.hu
Sztárok

Nem válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabináéknak eszükben sincs elválni

A mai napig nem adták be a válókeresetet, és úgy tűnik, jó darabig még nem is fogják.

Tavaly ilyenkor Tápai Szabina a Story magazinban jelentette be, hogy Kucsera Gáborral már nem alkotnak egy párt. Elárulta akkor, hogy jó ideje külön élnek, és hogy előbb-utóbb hivatalosan is pontot tesznek a házasságuk végére. A jogi procedúrára viszont azóta sem került sor, úgy tűnik, egyikük sem sietteti a dolgot.

Mint a BEST magazin írja, hivatalosan még ma is házasok. Jelenleg kiváló szülőpárost alkotnak, a kapcsolatuk baráti, ám azt ők sem tudják, hogy mit hoz a jövő. A közös karácsony és az azóta eltelt pár hónap viszont, úgy tűnik, még közelebb hozta az egykori házaspárt egymáshoz. „Nem működött abban az életszakaszunkban köztünk az a kapcsolat, viszont amióta külön vagyunk, nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni, olyan dolgokat, amiket akkor nem tudtunk. Szerintem valahol mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen”vallotta be Kucsera Gábor nemrég Palik Lászlóék YouTube-műsorában.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a TV2 Love Bistro című műsorában, 2020-ban – Forrás: TV2 / Love Bistro – videó

Sőt Kucsera – saját bevallása szerint – az Ázsia Expressz óta úgy érzi, mintha kicserélték volna. Új ember lett, aki sok mindent átértékelt az életében. Többek között azt, hogy egykori nőfalóként ma már esze ágában sincs beleugrani egy új párkapcsolatba, és inkább a családjára szeretne koncentrálni.

Az, hogy a jelenlegi jó viszonyuk barátsághoz vagy újra fellobbanó szerelemhez vezet, ez – úgy tűnik – még előttük is talány.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

Tápai Szabináéknak eszükben sincs elválni

Tápai Szabináéknak eszükben sincs elválni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top