nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor és Tápai Szabina cáfolták a pletykát

Cáfolták a pletykákat: Kucsera Gábor és Tápai Szabina nincsenek újra együtt

Bár címlapsztori is megjelent arról, hogy ismét egy párt alkotnak, Kucsera Gábor és Tápai Szabina egyértelműen cáfolták a híreszteléseket.

Ahogy reggel mi is megírtuk, a Best magazin címlapsztoriban lebbentette fel a fátylat a Kucsera GáborTápai Szabina páros kapcsolatának legújabb fejleményeiről, miszerint a válás után annyira jóban lettek, hogy ma már ismét egy fedél alatt laknak, és terápia segítségével tették rendbe a kapcsolatukat. A jó hírről viszonylag gyorsan kiderült, hogy kacsa: az érintettek személyesen cáfolták meg az értesüléseket az RTL-nek.

Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával

– mesélte Kucsera Gábor, és megjegyezte, hogy szerinte egy összeollózott, minden alapot nélkülöző cikk jelent meg róluk.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a Love Bistro című műsorban (fotó: Profimédia)

Tápai Szabina szintén azt mondta, hogy nem tud arról, hogy ismét együtt lennének a volt férjével. Az egykori élsportoló azt azonban nem tagadja, hogy az exférjével jobb a viszonyuk, mint valaha, és erről a Palikék világában is mesélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top