nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina házassága

Tápai Szabina bevallotta, hogyan követte Kucsera Gábort, ha féltékeny volt

Sokszor nem bízott meg a párjában.

Tápai Szabina nem tagadja, hogy mielőtt bejelentették volna a válásukat, sokszor ellenőrizte a férjét, Kucsera Gábort. A pár kapcsolatáról mindig is köztudott volt, hogy sok hullámvölgyet megélt az elmúlt években. Pár hónappal ezelőtt azonban mindenki meglepetésére bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Szabina akkor nem tagadta, hogy férje részéről megcsalás is volt a dologban. Azóta mindketten igyekeznek boldogan élni az életüket. A háromgyermekes édesanya a Szingli vagy svindli kibeszélő műsorát vezeti, ahol az egyik adásban történt jelenet miatt belőle is előtörtek a régi emlékek.

Kucsera Gábor és felesége Tápai Szabina

Kucsera Gábor és Tápai Szabina még évekkel ezelőtt. Fotó: Schumy Csaba

„Ismerem ezt az érzést. Volt, hogy a férjem elment otthonról, én pedig pizsamában követtem, hogy megnézzem, mit csinál. Sokáig okozott problémát nálunk a féltékenység, a telefonjába is belenéztem. Aztán rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és hinnem kell neki, hogy amit mond, az úgy is van” – idézte fel a történteket Szabina a Viasat3 műsorában.

Szabina egyébként korábban arról beszélt, el tudja-e képzelni, hogy újra férjhez menjen, vagy tervez-e a jövőben gyermekvállalást. „Nem gondolkodtam ezen a kérdésen, de most elgondolkodom. Amikor megházasodtam, nem éreztem túl nagy különbséget aközött, hogy egy pár vagyunk vagy később, amikor már házason voltunk egy pár. Mint minden kislány, én is vágytam a gyönyörű fehér ruhára. Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél – örülök, ha őket felneveljük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top