nlc.hu
Sztárok
Egy párként pózol Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Romantikus fotón pózol Kucsera Gábor és Tápai Szabina

A pár közös fotót osztott meg, ami most már kétséget sem hagy afelől, hogy tényleg sikerült a házasságukat rendezni.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina szakítása derült égből villámcsapásként érkezett tavaly a celebvilágba. Tudni lehetett, hogy megcsalás okozta a különválásukat, ahogyan az is sejthető volt, hogy a dolog ennyivel nem ért véget. A pár dolgozott azon, hogy megmentsék a házasságukat, már a karácsonyt is együtt töltötték a gyerekeikkel. Nemrég pedig Hajdú Péter műsorában jelentették be, hogy visszataláltak egymáshoz.

A békülést egy romantikus utazás követte, milánói kiruccanásukon úgy festettek, mint a friss szerelmesek. Láthatóan nagyon élvezték, hogy kicsit kiszakadhattak a mindennapokból egy ilyen csodás helyszínen.

Most pedig egy esküvőről jelentkeztek be, ahogy egymást átölelve mosolyognak a kamerába. Virágos ruhájában Szabina egyszerűen ragyogott, de szinte biztos, hogy ebben a szerelem is közrejátszott.

Úgy tűnik, hogy az emberek örülnek az egymásra találásuknak, a kommentek között az alábbiak köszönnek vissza:

  • „De jó ilyen boldognak látni titeket!”
  • „Drukkoltam…”
  • „Csinik vagytok és hál istennek újra boldogok! Vigyázzatok egymásra!”
  • „Legyetek nagyon boldogok”

Az új fejezetről egyébként a sportoló annyit árult el korábban, hogy „mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban” – vallotta be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top