nlc.hu
Sztárok
A celebvilág nagy újrakezdői: ezek a sztárok a szakítás után újra összejöttek

A celebvilág nagy újrakezdői: ezek a sztárok a szakítás után újra összejöttek

Nem egyedülálló a magyar sztárvilágban, hogy egy pár szakít, majd nem sokkal később mégis úgy döntenek a felek, hogy együtt folytatják.

Az utóbbi időben már sejteni lehetett, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor több mint egy év különélés után újra összejöhettek. Több napilap is foglalkozott a témával, mellettük pedig a Reddit celebeket kibeszélő csoportjának tagjai is biztosra vették, hogy ismét egy párt alkot a két sportoló. 

Kucsera Gábor interjúja Hajdú Péter műsorában ma este debütál, de pár részlet már kiszivárgott. Az egykori olimpikon elmondta, valóban megcsalta a feleségét. Azt is elárulta, hogy Tápai Szabina erről nem tudott, ő vallotta be neki, ezután pedig megromlott a viszonyuk és külön költöztek. Úgy látszik, mára sikerült mindent megbeszélniük és tiszta lappal kezdték újra a kapcsolatukat

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

– vallották be a Blikk hasábjain. Persze, nem ők az egyetlen magyar sztárpár, akiknek hullámvölgyekkel teli volt a kapcsolatuk. Több olyan páros is akad, akik a szakítás után megbeszélték a problémáikat és újra összejöttek. Van, aki már többször eljátszotta ezt.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth Bence (Fotó: TV2)

Az influenszer és focista párja a covid alatt mondták ki, hogy megromlott a kapcsolatuk és már egy ideje nincsenek együtt. 2020 nyarán azonban több jel utalt rá, hogy újra együtt vannak, közös kép is készült róluk, így már nem tudták és nem is akarták tagadni, hogy visszataláltak egymáshoz.

,,Nem szeretnénk tovább találgatásokat olvasni kettőnkről. Ezért MI közöljük Veletek, hogy egy ideje már visszataláltunk egymáshoz” – írták akkoriban. Azóta összeházasodtak és megszületett a kislányuk, akivel most már teljes a családjuk.

Ráthonyi-Palácsik Tímea és Ráthonyi Zoltán

Már megszoktuk, hogy Vajna Tímeaként írunk Andy Vajna egykori feleségéről, ám egy ideje változtatni kellett ezen, hiszen nemrég újra férjhez ment. Néhai férje halála után pár hónappal újra rátalált a szerelem az üzletasszonyra, egy közös barátjuk, Ráthonyi Zoltán személyében. Sokáig úgy tűnt, hogy jól megvannak, majd Tímea többször utalt rá, hogy újra szingli.

Alaposan felkavarták az állóvizet, hiszen amikor mindenki azt hitte, hogy már továbbléptek külön-külön, bejelentették az eljegyzésüket. Ezután is következett egy kisebb hullámvölgy a kapcsolatukban, majd nemrég menyasszonyi ruhában posztolt Palácsik – kiderült, összeházasodtak és végleg elhagyta a Vajna nevet. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska

Zámbó Krisztián és Zsuzska

Zámbó Krisztián és Zsuzska (Fotó: Schumy Csaba )

A legidősebb Zámbó fiú és menyasszonya kapcsolata leginkább egy brazil szappanoperához hasonlít. Hol együtt vannak, hol szakítanak, de mindig az a történet vége, hogy visszatalálnak egymáshoz. Tavaly azonban volt egy nagyobb hangvételű különválás, ekkor több hónapig szinglik voltak. 

Egy ideje újra nagy a boldogság, visszataláltak egymáshoz és úgy tűnik, sikerült megbeszélni azokat a nézeteltéréseket, amelyek gondot okoztak a múltban. Sőt, Zámbó Krisztián már a családalapításra készül. „Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni” – árulta el korábban.

Joe és Hrovatin Csenge

Zámbó Krisztiánékhoz hasonlóan ők is egy olyan pár, akinek a kapcsolatában rengeteg hullámvölgy volt és van: most éppen együtt vannak, de pár héttel ezelőtt a közösségi oldalaikra is kiírták, hogy elváltak útjaik

Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével! Sok boldogságot kívánok neki az életben” – posztolta Instagram-történetében Joe április utolsó hetén, majd pár nappal ezelőtt egy közös képet tettek közzé, amely által egyértelművé vált, hogy ismét egy párt alkotnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top