nlc.hu
Sztárok
Kucsera Gábor kimondta: megcsalta feleségét

Kucsera Gábor bevallotta, hogy megcsalta Tápai Szabinát

Megdöbbentő kijelentést tett Hajdú Péter műsorában a kajakozó, derült ki a műsorvezető adás előtti beharangozójából.

Kucsera Gábor lesz a vendége Hajdú Péternek, a Frizbi TV YouTube csatornáján. A beszélgetésben rengeteg mindenről szó esik a műsorvezető és az olimpikon között, derült ki az előzetesből. A kajakozó ugyanis kendőzetlen őszinteséggel vallott sportkarrierjéről, drogügyleteiről és arról, hogy mi vezethetett a szakításához feleségével, Tápai Szabinával.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Nem tagadja, megcsalta Szabinát

A kajakozó elárulta, hogy 2013-ban volt az esküvője a kézilabdázóval, azaz 11 éve alkotnak már egy párt a törvény előtt. Szabina azonban 2023 februárjában bejelentette, hogy a sportolóval vége szakadt a kapcsolatunknak, az emberek azonban nagyon sokáig csak találgatni tudtak, hogy mi vezethetett a szakításukhoz. 

Gábor most azonban megtörte a csendet és kíméletlen őszinteséggel megosztotta a műsorvezetővel, hogy milyen problémáik is voltak a kapcsolatukban Szabinával. Mint mondta, több alkalommal is felmerült köztük a különválás gondolata feleségével, azonban egyszer ő, egyszer pedig a felesége nem akart szakítani, így sokáig elhúzták a kapcsolatuk végét. Bár azóta már kimondták, válásra azonban azóta sem került sor köztük.

A kajakozó azonban tudja, hogy hibázott, vallomásával pedig mindenkit megdöbbentett.

Mikor ugyanis Hajdú Péter megkérdezte tőle, hogy volt-e megcsalás a kapcsolatukban, a kajakozó igennel válaszolt a kérdésére. Sőt, egy kis hezitálás után azt sem tagadta, hogy nem igazán bukott le az ügyeivel Szabina előtt, ugyanis mindig mindent tagadott. 

„Akkor miért mentetek szét?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter, amire az Instagram beharangozóból azonban már nem tudtuk meg a választ. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top