nlc.hu
Sztárok
Kucsera Gábor a mélypontjáról

Kucsera Gábor beismerte, hogy kokainozott: „Vonzott az éjszaka, a rossz társaság… buli, drog”

Elárulta, sportkudarca miatt hogyan indult el a lejtőn.

Élete mélypontjáról is vallott Kucsera Gábor Hajdú Péternek, a Frizbi TV YouTube csatornáján. Mint a Bors írja, mesélt az utolsó olimpiája után érzett csalódottságáról és az útról, ami az eltiltását eredményező drogmámorhoz vezetett.

Kucsera Gábor

Olimpiát sosem sikerült nyernie, ezt a mai napig fájlalja Kucsera Gábor – Forrás: YouTube / Frizbi TV – videó

A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos elszúrta a 2008-as pekingi olimpiát, ez után indult el a lejtőn, mindez pedig a 2015-ös eltiltásához vezetett, mivel megbukott a drogteszten. “2008. Peking, két negyedik hely… Ott indultam el a lejtőn, ott volt az, hogy belekeveredtem dolgokba, és vonzott az éjszaka, a rossz társaság. Persze én imádtam őket… Buli, drog” – mesélte a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor felvételén.

Kucsera arról is beszélt, hogy az eltiltás előtti versenyén úgy lett első, hogy előző este összekapta magát agyban. Megnyerte a világbajnoki válogató futamot, utána vitték el drogtesztre. “Több mint két grammnak megfelelő kokaint mutattak ki. De én nem szívtam annyit. Az rengeteg!” – mondta.

A műsorban az exkajakozó kendőzetlen őszinteséggel vallott arról is, mi vezethetett a szakításához feleségével, Tápai Szabinával. Megosztotta Hajdúval, hogy milyen problémáik is voltak a kapcsolatukban. Mint mondta, több alkalommal is felmerült köztük a különválás gondolata feleségével, azonban egyszer ő, egyszer pedig a felesége nem akart szakítani. Sőt arról is beszélt, hogy megcsalta Szabinát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top