nlc.hu
Sztárok
Hajdú Pétert durván átverték a saját műsora felvételén

Hajdú Pétert durván átverték a saját műsora felvételén

Egyedül ő nem volt beavatva, a stábból mindenki más tudott róla.

Hajdú Péternek fogalma sem volt arról, hogy a Frizbi TV legújabb adásának felvételén jelenti majd be a Kucsera-Tápai házaspár, hogy újra egy párt alkotnak – írja a Bors. A tévés a saját műsorának felvételén esett áldozatul a romantikus átverésnek. Kucsera Gábor csak a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor stábját avatta be abba, hogy Tápai Szabina a felvétel utolsó perceiben megérkezik és a kamerák előtt megcsókolják egymást, így “jelentve be” a nyilvánosság előtt, hogy kibékültek.

Hajdú Pétert teljesen váratlanul érte Tápai Szabina felbukkanása a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban - Forrás: Frizbi TV / YouTube 

Hajdú Pétert teljesen váratlanul érte Tápai Szabina felbukkanása a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban – Forrás: Frizbi TV / YouTube 

Hajdú elárulta a bulvárlapnak, hogy Tápai Szabina tényleg meglepetésvendég volt a számára. Nem tudta, hogy egyfajta merényletre készül ellene Kucsera. A műsorvezető azt hitte, hogy a világbajnok ételt rendelt a stúdióba, pedig Tápai Szabina érkezett a régi-új párja karikagyűrűjével.

“Kucsera Gábor mindvégig nagyon szépen beszélt Szabináról. Bevallom az utolsó etapnál már őszintén azt kívántam, hogy valamikor a közeljövőben, ők ketten kibéküljenek. Azt éreztem, hogy jó úton járnak és valami már folyamatban van, de arról lövésem sem volt, hogy már újra együtt is élnek” – árulta el a bulvárlapnak Hajdú Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top