nlc.hu
Sztárok

Így lett vége Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságának

„Több sebből vérzett Kucseráék házassága, nem csak a félrelépések miatt” – megszólalt a család barátja

Állítólag már 3 éve nincs együtt a sztárpár.

Mint arról beszámoltunk, 10 év és 3 közös gyermek után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A házaspár barátja most kitálalt a Borsnak, és többek között azt is elárulta, hogy nem csak egy megcsalás volt.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor,

10 év után külön utakon folytatja Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Fotó: nlc-montázs, fotók: Sajtószoba

„Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe. (…) Voltak időszakok, amikor meg bírt lenni otthon, de az a kapcsolatuk elején is állandó gondot okozott, hogy Kucsi szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott. (…) Aztán ahogy Beni nagyobb lett, Gábor sokat változott. (…) Aztán jött a második gyermekük, egyre kevesebb idejük maradt egymásra, ki-kicsapongott Kucsi” – mesélte a bulvárlapnak a család barátja, aki szerint már lassan 3 éve, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor elértek a házasságuk legmélyebb válságához.

„Gábor imádja a gyermekeit. (…) Egy darabig küzdött a házasságukért, hiába érezte, hogy a kapcsolatuk már sose lesz ugyanolyan, mint az elején. (…) Több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, hanem a nagyon különböző jellemük miatt is: Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top