nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela újra együtt van a párjával

Hódi Pamela bevallotta, hogy újra együtt van Bencével: ,,Egy ideje már visszataláltunk egymáshoz”

Hódi Pamela és Tóth Bence újra egymásra találtak.

Hódi Pamela a karantén vége felé jelentette be, hogy Tóth Bencével már nincsenek együtt, a focista ki is költözött a közös lakásukból. A modell aztán egy nagyon hosszú podcastben beszélt az elmúlt éveiről, a szerelemről, a szereplésről. Ezután már sokan azt találgatták, hogy talán újra összejöttek, és egyre biztosabb lett, hiszen többen látták, hogy együtt vakációznak, illetve Pamela lakásánál is készült kép róluk. Most elárulta, egy ideje valóban újra összejöttek, de nem szeretnének róla többet beszélni. A fotót itt tudod megnézni.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth Bence (Fotó: Bencze Vivi)

,,Nem szeretnénk tovább találgatásokat olvasni kettőnkről. Ezért MI közöljük Veletek, hogy egy ideje már visszataláltunk egymáshoz.
Ennyi információval úgy éreztem tartozom Nektek azok után, hogy bemutattam Bencét Nektek ️ A legnagyobb tisztelettel kérlek Titeket, hogy fogadjátok el azt, hogy az életem legfontosabb embereiről a családomról, Natiról és Bencéről akik nap mint nap az életem részei, nem mutatom Őket rendszeresen a közösség oldalaimon! Akit szívből szeret az ember, azt óvja. Én tiszta szívemből szeretem Őket” – írta a fotóhoz Hódi Pamela.

Sok elmélet napvilágot látott a szerelmesek kapcsolatáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top