nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina felszabadult a válása után

Tápai Szabina: „Nem kezdtem új életet, ebből kell kihozni azt, amit csak lehet”

Úgy érzi, most van csak igazán helyén az élete.

Tápai Szabina februárban jelentette be, hogy 10 év után elválnak Kucsera Gáborral. A párnak három gyereke van és bár sokan arra számítottak, botrányoktól hangos lesz a válás, az exek barátként bánnak egymással, ráadásul, ha úgy adódik, közös programokat is csinálnak a gyerekekkel. 

Tápai Szabina

Fotó: Schumy Csaba

Ugyan azt lehetett tudni, hogy a végső döntésben közrejátszott megcsalás is, ráadásul arról szóltak a pletykák, hogy a volt sportolónő továbblépett és más mellett találta meg a boldogságot, ez ebben a formában nem igaz. Szabina a negatívumokon lépett tovább, és most érzi csak igazán, hogy a helyére került az élete. 

Most nagyon helyén van az életem. Jó úton haladok. Megtaláltam az egészséges egyensúlyt, amivel a saját életemet tudom irányítani. Hiszek abban, hogy minden ember a saját életének kovácsa. Nem szeretem azt, amikor az emberek másokkal foglalkoznak; szerintem saját magadnak tudod megteremteni azt, amit szeretnél. Nem leszel több attól, ha mások életére ácsingózol, ha nem teszel azért, amire te vágysz. Ha mindenki arra koncentrálna, hogy a saját életét igyekezzen szebbé varázsolni, boldogabb világban élnénk. Én ezt próbálom átadni az embereknek – magyarázta a HOT! magazinnak Szabina, akit arról is kérdeztek, új életet kezdett-e. – Nem kezdtem új életet. Hiszem, hogy egy életünk van, ebből kell kihozni azt, amit csak lehet, aszerint, hogy melyik életszakasz mit kíván meg. Az én fejemben új életről csak egy halálközeli állapotból való visszatérés után beszélhetünk. Egy életem van, amelyben váltakoznak a magasságok és a mélységek, mint minden egyes ember esetében; ebben próbálok egyensúlyt teremteni a mindennapokban.”

A magazinnak azt is elárulta, eltudja-e képzelni, hogy újra férjhez menjen vagy tervez-e a jövőben gyermekvállalást. „Nem gondolkodtam ezen a kérdésen, de most elgondolkodom. Amikor megházasodtam, nem éreztem túl nagy különbséget aközött, hogy egy pár vagyunk vagy később, amikor már házason voltunk egy pár. Mint minden kislány, én is vágytam a gyönyörű fehér ruhára. Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél – örülök, ha őket felneveljük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top