nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina és Kamarás Norbi a Szingli vagy svindliben

Tápai Szabina is szerepel majd a Szingli vagy svindli című társkereső realityjében

Október 2-án, hétfőn 20 órától indul a VIASAT3 taktikai párkereső műsora, a Szingli vagy svindli. A dubrovniki luxusvilla királylánya Tápai Andi, aki 10 sráccal költözik be, de az 5 hét alatt lesznek kiesők és új érkezők is. Andi a szerelmi ügyekben jártas műsorvezető, Liptai Claudia tanácsaira támaszkodva próbálja kideríteni, hogy a fiúk közül ki szingli, és ki az, akinek titokban párja van, azaz csak a 20 millióra hajt. A svindlerek barátnői mindeközben egy közeli villából követik az eseményeket, így drámából nem lesz hiány. A feszültségben gazdag epizódokat a főműsort követően 21:30-tól a Szingli vagy svindli KibeszÉLŐ élőshow-ban szedik szét a szereplők Kamarás Norbi, Tápai Szabina és Pácz Viki műsorvezetőkkel. Az igazi reailty-szerelmesek pedig cenzúrázatlan pillanatokat is láthatnak a Szingli vagy svindli Filter nélkülben, mely 22 órától várja a mindenre kíváncsi nézőket a VIASAT2-n.

Október 2-től drámai fordulatokban bővelkedő taktikai realityvel csábítja a nézőket a tévéképernyők elé a VIASAT3 minden hétköznap 20 órától. A Szingli vagy svindliben, az ITV Studios Make Love Fake Love formátumának magyar verziójában, egy luxusvillányi fiú küzd meg Tápai Andi kegyeiért, és a vele járó főnyereményért. 

Liptai Claudia, Tápai Andi

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Közöttük van, aki tényleg a szerelemért jött, és van, aki csak a győzelemmel járó pénzre hajt – ennek kiderítésében segíti főszereplőnket a tapasztalt műsorvezető, Liptai Claudia, aki minden női megérzését bevetve támogatja Andit a helyes párválasztásban. A nyomozás színteréül a csodás Dubrovnik egyik lélegzetelállító luxusvillája szolgál, melynek szomszédságában a svindlerek barátnői figyelik árgus szemekkel, hogy meddig mennek el párjaik, hogy magukba bolondítsák a főhősnőt. Bár a hölgyek zöld utat adtak pasijaiknak a főnyeremény bezsebelése reményében – hiszen, ha Andi svindli fiút választ tévesen, akkor ő és a barátnője távozhatnak a kecsegtető 20 millióval –, a valóság néha váratlan pofonként éri őket és lovagjaikat is, így sokszor a medencés földi paradicsom egy pillanat alatt változik a megtestesült pokollá. A hódítók között akad izomkolosszus alfahím, családalapításra vágyó romantikus herceg, humoros és kedves, de közel sem ártatlan mackó, és persze olyan is, aki egyértelműen a lányok álmának tartja saját magát. Hogy kik is ők, az kiderül a videóból:

Felfűtött pillanatokból tehát nem lesz hiány, ezeket pedig nem lehet szó nélkül hagyni: erre ad lehetőséget a főműsor után a további izgalmakat kínáló Szingli vagy svindli KibeszÉLŐ című élő háttérműsor minden este 21:30-tól a VIASAT3-on, melyben a játék szereplői reagálnak élőben a történtekre. A Kibeszélő műsorvezetői Kamarás Norbi, Pácz Viki és Tápai Szabina lesznek felváltva. Aki pedig úgy érzi, hogy a műsorból kimaradt pillanatokról és extra jelenetekről sem szeretne lemaradni, azt 22 órától várja a VIASAT2-n a Szingli vagy svindli Filter nélkül, ahol tényleg minden kendőzetlenül kerül terítékre.

Szingli vagy svindli 1. évad országos premier: október 2-től minden hétköznap 20:00-kor a VIASAT3-on

Szingli vagy svindli KibeszÉLŐ 1. évad országos premier: október 2-től minden hétköznap 21:30-tól a VIASAT3-on

Szingli vagy svindli Filter nélkül 1. évad: : október 2-től minden hétköznap 22:00-tól a VIASAT2-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top