nlc.hu
Sztárok

Új hódítók a Szingli vagy Svindliben

Újabb hódítók érkeztek a Szingli vagy svindlibe

A főhősnőnek nehezedik a dolga.

Óriási fordulat a pénteki Szingli vagy Svindli című taktikai társkereső realityben. Tápai Andihoz újabb három férfi érkezett, akikről nem tudhatja, valóban a szerelem hajtja őket vagy csupán a 20 millió forintot szeretnék zsebre tenni. 

Tápai Andi

Tápai Andi (VIASAT3)

A 29 éves Dejan Prcic egyből levette Andit a lábáról

Dejan bádogosként dolgozik és Budapestről érkezett. Szerbiában született, de horvát apukájának hála igazán hazai pályán érezte magát a dubrovniki luxusvillában, ahova viszont nem játszadozni, hanem komoly szándékkal érkezett. Bár korábban rosszfiúnak tartotta magát, és sok barátnőjét megcsalta, mostanra jó útra tért – mélyen vallásos, nem hagyna ki egy gyülekezetet sem. A szép, visszahúzódó lányokat kedveli, különleges kisugárzással lehet igazán levenni a lábáról.

Dejan Prcic

Fotó: VIASAT3

Dejan színpadra lépését ITT tudod megtekinteni. 

Mezei Zsolt érkezése rendesen felbosszantotta a többi fiút 

Zsolt 48 éves, autókereskedő, és Budapestről érkezett. A több mint 2 méter magas, kemény külső valójában finom lelket takar: szívét kislánya születése olvasztotta meg csak igazán, így leendő párjának vele kell majd osztozkodnia a macsó figyelmén. Ismerkedéskor minden eszközt bevet, hogy megszerezze kiszemeltjét, akár a csillagokat is lehozza az égről – az érzéseit ugyanakkor nehezen fejezi ki, előbb hódít 100 szál rózsával, mint kedves szavakkal.

Mezei Zsolt

Fotó: VIASAT3

Hogy mennyire felkavarta az állóvizet Zsolt, ITT tudod megtekinteni. 

Koch Attila kijelentette, nem játszadozni érkezett a Szingli vagy svindlibe

Attila 28 éves, szakácsként dolgozik és Egerből érkezett. Attila nem csak a konyhában forrósítja fel a levegőt: a lányok nagy örömére pár éve modellként is tevékenykedik, illetve fotósként is kipróbálta magát, ha tehetné, a jövőben szívesen cserélné a fakanalat kamerára. 

Koch Attila

Fotó: VIASAT3

Hogy mire vágyik a fiatal srác? Azt ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top