nlc.hu
Sztárok
Tápai Andi vallomása

Tápai Andi testvére válásáról: „Nagyon intelligensen és szépen bánnak egymással”

Szerinte továbbra is békesség van az egykori pár között.

Tápai Szabina februárban jelentette be, hogy férjével és három gyereke apjával, Kucsera Gáborral hónapok óta nem élnek együtt. A Szingli vagy svindli című párkereső reality főszereplője, Tápai Andi szerint testvére nagyon jól van most, és büszke arra, ahogy a szakítást kezeli.

„Jó látni azt, hogy mennyire jó viszonyba kerültek Gáborral. Valahogy a döntés meghozatala után nagyon intelligensen, nagyon szépen bánnak egymással. Hála Istennek szent a béke, és Szabin is azt látom, hogy kiegyensúlyozott” – mesélte a Blikknek Andi, aki az nlc-nek pedig arról is vallott, milyen társat képzel el maga mellé. 

Tápai Andi

Tápai Andi (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

„Külső alapján nem tudnék bekategorizálni ideált, mert nem is annyira számít. Korábban is teljesen vegyes kinézetű férfiakkal ismerkedtem. Belsőben viszont nagyon keresem a humort, az intelligenciát, lehessen vele jókat beszélgetni, legyen jó kommunikációs készsége. Szeretem, ha valaki ambiciózus, biztonságot sugároz a nő felé. Ezek mellett a figyelmesség és a kedvesség számomra a legfontosabb.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top