nlc.hu
Sztárok

Szingli vagy svindli: Tápai Andi interjú

Szingli vagy svindli: „Az én szívemet is törték már össze, nem is egyszer” – Tápai Andival beszélgettünk

Ma este 20 órától indul a VIASAT3 taktikai párkereső műsora, a Szingli vagy svindli. A főszerepben Tápai Szabina testvére, Tápai Andi lesz, aki bár kívülről kemény csajnak tűnik, belül érzékeny és vágyik a szeretetre. Az nlc-nek elárulta, miért döntött úgy, hogy megmutatja magát, mitől fél a legjobban a hírnévvel kapcsolatban, és mit szólt a családja, amikor elmondta, szerepelni fog egy realityben.

Hogyan fogadtad a Viasat3 Szingli vagy svindli című társkereső műsorának a felkérését?

Maga a szereplés váratlanul jött, mert mindig is kerültem a rivaldafényt és nem is volt bennem vágy, hogy odakerüljek. Viszont, amikor felvázolták a koncepcióját a műsornak, akkor az első gondolatom az volt, hogy ez valami új, érdekes. Nagyon jó pszichológiai tesztnek tűnt, ezért nem is gondolkodtam rajta sokat, hanem pár percen belül igent mondtam.

Tápai Andi

Tápai Andi (Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila)

Miért pont most mondtál igent a szereplésre?

Mintha a csillagok is úgy álltak volna, hogy ez beleférjen az életembe. Nagyon éreztem, hogy monotonná váltak a mindennapjaim. Mindig is munkamániás voltam, és annyira imádom, amit csinálok, hogy napi 14-16 órákat dolgozom. Viszont éreztem, hogy ha ezen nem változtatok, és nem kezdek el egy picit magamért is tenni, akkor ebből baj lehet. Szóval ezt most jelnek vettem, hogy nekem oda el kell mennem.

Milyen a férfiideálod?

Külső alapján nem tudnék bekategorizálni ideált, mert nem is annyira számít. Korábban is teljesen vegyes kinézetű férfiakkal ismerkedtem. Belsőben viszont nagyon keresem a humort, az intelligenciát, lehessen vele jókat beszélgetni, legyen jó kommunikációs készsége. Szeretem, ha valaki ambiciózus, biztonságot sugároz a nő felé. Ezek mellett a figyelmesség és a kedvesség számomra a legfontosabb.

Alapjáraton mennyire vagy bizalmatlan a férfiakkal szemben?

Természetesen az én szívemet is törték már össze, nem is egyszer, ennek ellenére mindenkinek nagyon szeretek bizalmat adni. 

Úgy vagyok vele, hogy azok a sérülések, amiket nekem okoztak, nem annak a hibája, akivel aktuálisan ismerkedem. Igyekszem nem átvinni ezeket a fájdalmakat az újba, éppen ezért minden randi előtt megelőlegezem a bizalmat.

A korom miatt, és azért, hogy van már pár kapcsolat a hátam mögött, úgy éreztem, van bennem erő arra, hogy kipróbáljam magam egy olyan szituációban, ahol nem tudhatom biztosan, ki mond igazat és ki nem. Sok mindent láttam már, sok csajozós dumát hallottam… Nehéz meglepni.

Melyik a kedvenc csajozós dumád?

Az, amikor az első randin el akarnak venni feleségül és gyereket akarnak. Az sem jó, amikor az első találkozón máris a nő bugyijába akarnak kerülni, de azt könnyebb felismerni. Korábban sokszor bedőltem a „te leszel a feleségem” dumának.

Tápai Andi

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Milyen volt megélned, hogy a háttérből rögtön egy olyan helyzetbe kerültél, amikor minden lépésedet kamerák követték?

Maga a kamera jelenléte fizikailag nem zavart, hiszen a sportolói múltamból adódóan néha már volt hozzájuk szerencsém. A bezártság és az, hogy minden lépését figyelik az embernek, már nehezebb volt, de egy ilyen helyzetben három, legfeljebb négy napig tudsz ezzel foglalkozni, utána annyira világossá és természetessé válik, hogy már eszedbe sem jut. Ezt követően sokkal jobban bele lehet simulni a helyzetbe, könnyebben megnyílik az ember, ekkor válik egy nagy emberkísérletté a történet.

A te viselkedésedre azért volt kihatással?

Úgy gondolom, hogy nem, de nagyon kíváncsi leszek, hogy visszanézve mit fogok látni. Igazából még a stábtagok is azt mondták, döbbenet, hogy először leszek képernyőn, mert annyira természetesen mozgok a kamerák előtt. Az tény, hogy magamat is megleptem, milyen hamar megfeledkeztem arról, hogy ott felvétel készül rólam, ezért nem hiszem, hogy annyira befolyásolt.

Milyen kapcsolat alakult ki közötted és a háziasszony, Liptai Claudia között?

Csak csodálattal tudok róla beszélni. Nem titkolom, már a megismerkedésünk előtt is rajongója voltam Claudiának. Számomra ő mindig is Magyarország legcsodálatosabb nője volt. Már a műsor előtt, amikor összeismertettek minket, akkor felkarolt, tanácsokkal látott el, olyan bizalmat alakított ki velem, hogy ő lett a legnagyobb támaszom, segítségem. Az ő kedvessége, humora, szakértelme és pozitív személyisége az, ami végigvitt engem a műsoron. Eddig is felnéztem rá, de amit ott kaptam tőle, az szavakkal le sem írható. Volt, amikor legjobb barátnőmnek éreztem, mert a lelki vívódásaimat, hullámvölgyeimet is meg tudtam vele osztani. Egyfajta mentorként rengeteg szakmai tanácsot is adott, miközben úgy aggódott sokszor értem, mint egy édesanya.

Tápai Andi

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

A családod mit szólt hozzá, hogy szerepelni fogsz a tévében?

Nyilván a családom is tudja, hogy engem sosem vonzott ez a világ, mindig Szabina volt, aki szeretett szem előtt lenni. Mégis, amikor megosztottam velük, hogy lenne egy ilyen műsor, akkor anyukám és a testvérem is gondolkodás nélkül azt mondták, ez egy nagyszerű lehetőség és még passzol is hozzám.

Ők is tudják, hogy jól kijövök a férfiakkal, hiszen gyerekkorom óta sok a fiú barátom, ezért nem okoz gondot több férfi között helytállnom. Úgy voltak vele, jó ötlet egy ilyen műsorban kipróbálnom magam. Ez természetesen nagyon sok erőt adott nekem, főleg, hogy ha azt a részét is nézzük, mennyi mindenben támogattak és segítettek még a távollétem alatt is.

Mik az elképzeléseid, a jövőben is szeretnél képernyőn maradni?

Még nincsenek elképzeléseim. Az biztos, hogy visszatérek a civil munkámhoz, mert az az én szerelemgyerekem, de megvárom a műsort és azt, milyen érzéseket vált ki belőlem. Ha azt érzem, ez egy pozitív dolog és nem sérülök benne, akkor lehet, nyitott leszek arra, hogy ezt a tapasztalatot kamatoztassam. Viszont nem ez az életcélom, nekem ez inkább egy emberi/érzelmi kihívás volt, nem pedig a média világának a felkutatása.

Felkészültél arra, hogy mivel jár a hírnév?

Természetesen tartok tőle, mert látom, mi megy ebben a világban. 

Felkészíteni szerintem nem lehet az embert, de például a műsorban végig ott volt egy pszichológus, aki segített, ha kellett. Viszont éppen az, ami a hírnévvel jár, a visszatartó erő bennem, hogy hosszú távon szerepeljek a médiában. Soha nem akartam úgy igazán az életemet, az érzelmeimet kiteregetni a nagyvilág elé, hiszen tudom, hogy sokszor ok nélkül is bántják az embert, akár még a közösségi médiában is.

Azonban ez még mindig nem tartott attól vissza, hogy elvállaljam ezt a műsort és úgy gondolom, bármilyen rosszakat is fogok kapni, annyival többet adott nekem ez a kihívás, hogy már most azt mondom, megérte.

Tápai Andi

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Nem ijesztett el a rivaldafénytől és magától a párkereső műsortól az a tény, hogy a testvéred éppen most vetett véget a házasságának a nyilvánosság előtt?

Ez lehet, hogy az én önbizalomhiányomnak, kishitűségemnek az eredménye, de én teljesen abban a hitben vagyok, hogy attól függetlenül, hogy szerepelek egy realityben, ugyanúgy egy hétköznapi ember maradok. Reménykedem abban, hogy engem nem vesznek annyira elő. De ha hosszabban benne vagyok a média világában, velem is előfordulhat, hogy belekerülök egy olyan szituációba, mint a Szabina vagy akármelyik másik híresség, aki most kénytelen kíváncsi szemek kereszttüzében beszélni a kapcsolatáról.

Mi a kedvenc emléked a Szingli vagy svindli forgatásáról?

Részletekbe még nem mehetek bele, viszont annyit elárulhatok, hogy elképesztően vicces jelenetek, izgalom – tényleges izgalom –, rengeteg sírás és dráma, minden lesz ebben a műsorban. Nehéz lenne valamit kiemelni, mert mindennap történt valami különleges szituáció… Elképesztő kaland volt az egész számomra.

Szingli vagy svindli

A vadonatúj, saját gyártású párkereső reality a festői Dubrovnikban zajlik, műsorvezetője pedig a szerelmi ügyekben jártas Liptai Claudia. A Szingli vagy svindli minden, csak nem egy átlagos társkereső műsor: a gyönyörű főszereplő, Tápai Andi egy csapat sráccal költözik be a villába, hogy megtalálja a szerelmet, és vele együtt elvigye a 20 milliós fődíjat, a hódítók egy része azonban hazudik, hiszen titokban nagyon is foglalt a szívük. A svindlerek barátnői – akik egy távoli villából követik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra, abban a reményben, hogy átverhetik Andit, hiszen, ha a végén egy olyan fiút választ, akiről tévesen hitte, hogy szingli, akkor a srác és a párja nyerik a pénzt, és ő üres kézzel mehet haza. Abban az esetben viszont, ha főhősnőnk tényleg megtalálja a – szingli – igazit, vele együtt viheti a 20 milliót.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top