nlc.hu
Sztárok

Szingli vagy svindli: Jeff és az ezer nő

Szingli vagy svindli: Jeff azzal büszkélkedett, hogy ezer nővel feküdt le

Azt mondja, a tapasztalat őt igazolja.

Múlt héten indult a VIASAT3 taktikai társkereső reality-je, a Szingli vagy svindli. Tápai Szabina testvére, Tápai Andi tíz férfival költözött be egy villába, és ki kell derítenie, kik azok, akik valóban a szerelmet keresik és kik, akik csak a 20 millió forintos nyereményre hajtanak. Nincs könnyű helyzetben a volt kézilabdázó, ugyanis amint csökkent a férfiak létszáma, úgy nőtt is pénteken, amikor három új lakó érkezett a villába. Andi komoly érzelmihullámvasúton megy keresztül, miközben a fiúk sincsenek egyszerű helyzetben, hiszen valahogy muszáj meggyőzniük a lányt.

Bucó és Jeff a kertben beszélgettek arról, mi válhat az előnyükre. Bár Jeff először negatív hozzáállást tanúsított, az emelkedett kommunikáció végére megjött az önbizalma. 

Szingli vagy svindli: Jeff

Jeff (Szingli vagy svindli)

Az Andinak szerintem nem vagyok szimpi és még esélyt sem akar adni nekem. Ha kiesek, ezért fogok kiesni – magyarázta Jeff, mire Bucó azt felelte, olyan, mintha nem lenne elég önbizalma, miközben neki például van elég, mert nagyon jóképű palinak tartja magát. Ekkor megjött Jeff helyes önértékelése is. – Nekem a tapasztalat, a tények támasztják alá azt, hogy rengeteg… Annyi nőm volt az életemben…

Majd finoman, szofisztikáltan hozzátette, szexuális kapcsolatot nagyjából ezer nővel létesített. 

A fiúk beszélgetése ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top