nlc.hu
Sztárok

Alekoszék trükközése az Ázsia Expresszben

Cselhez folyamodtak Alekoszék az Ázsia Expresszben

Mivel nem beszéltek spanyolul, trükköztek.

Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka ügyes trükkel oldotta meg a nyelvi akadályokat a szálláskeresésnél az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandrealityben. Mivel egyikük sem beszélt spanyolul, Réka az egyik pólójára még odahaza ráírt pár spanyol mondatot, hogy könnyebben boldoguljanak a szálláskeresésnél – írja a Blikk.

Alekosz

Varsányi Réka az ominózus pólóban – Fotó: Sajtószoba

„Alhatunk az ön házában ma este? Segítene nekünk? Nincs pénzünk. Nem beszélünk spanyolul. Nagyon köszönjük” – ezek a mondatok voltak felírva Réka pólójára. Mivel ez egy olyan ruha volt, amin nem volt márkajelzés, így átment a rostán, nem tilthatták meg a viselését a műsor készítői.

Alekosz barátnője elárulta a bulvárlapnak, hogy a lánya segített a trükkös póló elkészítésében, a fordításban pedig az internet mellett egy spanyolul jól beszélő barátja. Az időjárási viszontagságokat azonban nem kalkulálta bele. „Nem számítottam a melegre és az esőre, és amikor nedvesség érte, akkor elkezdett elmosódni a felirat” – mesélte Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top