nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz

Varsányi Réka elárulta, milyen viszony fűzi Kucsera Gáborhoz

A kétgyermekes édesanya és a korábbi élsportoló sokak szerint igazi álompár lehetne.

Varsányi Rékát tavaly ősszel az Ázsia Expresszben ismerhették meg a tévénézők, amikor akkori párjával, Alekosszal nekivágtak a közös kalandnak. A műsor során a nő többször is kínos helyzetbe került a celeb miatt, a sok megaláztatásnak pedig szakítás lett a vége. Rékát a show alatt összeboronálták Kucsera Gáborral is, akivel rendkívül jóban lettek a forgatások alatt. A napokban sokan egy újabb hazai sztárpárt emlegettek, főleg azután, hogy Réka és Gábor feltöltött egy ugyanolyan videót a közösségi oldalára, mely az édesanya otthonában készült.

Varsányi Réka és Kucsera Gábor

Varsányi Réka és Kucsera Gábor (Fotó: TV2)

„Már ezer éve nem találkoztunk. Nagyon rég megbeszéltük, hogy jó lenne összefutni, ám ez ilyen-olyan olyan okokból mindig meghiúsult. Most végre összejött. Egyszerűen beszélgettünk, mint két jó barát. Ez egy őszinte emberi kapcsolat, amit igyekszünk ápolni. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, általában csak összenevetünk egy-egy poszt alatt, vagy röviden beszámolunk egymásnak, mi van a másikkal. Örülök, hogy most tudtunk egy tartalmasat beszélgetni. Megmutattam neki a felújított lakást, tetszett neki. Azt mondta, büszke rám”tisztázta Réka a story.hu-nak a felröppent híreszteléseket. Az édesanya egyébként tavaly életmódváltásba kezdett, és bő 50 kilótól szabadult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top