nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor és Varsányi Réka

Az internet tavalyi álompárja: Kucsera Gábor és Varsányi Réka még közelebb kerültek egymáshoz

Mit szól ehhez Alekosz?

Varsányi Rékát tavaly ismerte meg az ország, amikor Alekosz párjaként szerepelt az Ázsia Expressz 4. évadában. Réka hamar kiváltotta a nézők szimpátiáját, nem úgy, mint Alekosz, aki nem tudott kibújni botrányhős szerepéből és nem csak a versenytársait, sokszor saját barátnőjét is megalázta a kamerák előtt. Azonban a műsor egy pontján Réka teljesen kivirult, ugyanis egy párcsere alkalmával a válófélben lévő Kucsera Gáborral került össze.

Kucsera Gábor és Varsányi Réka

Fotó: TV2

A kajakos és a lány elképesztően jól érezték magukat, ráadásul Gábor annyi figyelmességet és kedvességet nyújtott alkalmi partnerének, hogy a nézők fantáziája egyből beindult. Az internetet azonnal elárasztották a romantikusan összevágott videók Rékáról és Gáborról, és nem győzték hangsúlyozni a rajongók, nekik egymás mellett lenne a helyük. 

Azt a műsorban is bevallották, nagyon megkedvelték egymást abban az együtt töltött 24 órában.

Nem hittem el, amikor elkezdett egy autómosó közepén borotválkozni… Én ilyet még nem pipáltam. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy a nap további része az rohadt sok nevetéssel és jókedvvel fog telni. Eszméletlenül jól éreztem magam. Réka olyan váratlan dolgokat csinált, ami tényleg állandóan megnevettetett

 – mondta később Kucsera, aki a nap végén azt is nyíltan vállalta, nem lenne baj, ha Réka állandó partnere lenne. 

Alekosz fortyogott a féltékenységtől, amit csak tetézett, hogy Réka másnap szakított vele. Ám a való életben jóval a műsor forgatása után szakítottak. Bár hetekig Réka és Gábor voltak az internet kedvenc álompárja, azóta egyáltalán nem hallottunk felőlük. Most viszont egy baromi édes videót osztottak meg Instagram-oldalukon. 

Úgy tűnik, a szoros barátság megmaradt, mivel a videóban az látszik, Kucsi Rékával és két gyermekével társasjátékozott tegnap este. 

Természetesen nem boronáljuk egyből össze őket, de nem is lepődnénk meg, ha a romantikus beállítottságú nézőknek igazuk lenne. Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsán sem tévedtek, akik a Dancing with the Stars színpadán kerültek közel egymáshoz, mostanra pedig hivatalosan is egy párt alkotnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top